محمد مهدی بحرالعلوم، رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) با اشاره به سه حیطه فعالیتهای قرآنی مصوب شورای عالی قرآنی اظهار کرد: فعالیتهای قرآنی را شورای توسعه قرآنی در 3 حیطه آموزشهای عمومی، تبلیغ و ترویج پژوهشی در نظر گرفته است که هیچکدام از این حوزهها به دلیل ارجحیت حوزه دیگر نباید نادیده گرفته شود مثلا اگر کسی بگوید من متولی امر آموزش هستم تبلیغ و ترویج را نادیده میگیرم و به همین ترتیب پژوهش را این بخشی از رسالت خود را نادیده گرفته است.
وی با تأکید بر تقویت امر پژوهشهای بین رشتهای قرآن و طب عنوان کرد: مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت دو نشریه علمی تخصصی و پژوهشی داشته و وارد حوزه قرآن و طب شده است؛ من در ابتدای مسئولیتم باید این موارد را مطالعه و با کمک همکاران مسیر را برای آینده، روشن و طراحی کنیم.
بحرالعلوم ادامه داد: در این راه ما نباید افراط و تفریط کنیم، دولت ما دولت اعتدال است این اعتدال باید در همه زمینهها از جمله در طرحها و برنامهها خود را نشان دهد.
وی با تأکید بر تداوم کارهای مثبت پیشین در مرکز قرآن و عترت اظهار کرد: من معتقدم کارهای خوب موجود که از مدیریتهای قبل در این مرکز باقی مانده نباید حذف شود، هرچند کارهای جدید ممکن است نقطه نظر مدیریت جدید و همکاران او باشد باید به اندازه ظرفیت، تقاضا و تشنگی که در مخاطبان خود داریم انجام گیرند. ضمن اینکه نباید وعدههایی بدهیم که از عهده آنها برنیاییم من این را خیلی جایز نمیدانم.
رئیس مرکز قرآن و عترت با بیان اینکه باید از نخبگان قرآنی جامعه پزشکی در طرحها و برنامهها استفاده کرد گفت: ما ساختاری در صف و ستاد داریم همچنین نخبگان و کارشناسان قرآنی در بین جامعه پزشکی وجود دارند، باید در تجمیع نظرات مسیر را انتخاب و پیش برویم لذا اصل ورود ما به حوزههای آموزش، پژوهش و تبلیغ قطعی است منتها نوع و سرعت ما در ورود به هرکدام از حوزهها و طراحیهای جدید مستلزم مطالعاتی است که انشاءالله به موقع اجرا میشوند.
وی با تأکید بر شناسایی مراکز بین رشتهای قرآن و سلامت یادآور شد: ضمن شناسایی مراکز بین رشتهای قرآن و طب به تعامل با آنها خواهیم پرداخت.
بحرالعلوم مهمترین رسالت خود در مرکز قرآن عترت وزارت بهداشت ارتقای جایگاه قرآن در وزارت بهداشت خواند و خاطر نشان کرد: مهمترین ایده ای که در ذهن من وجود دارد این است که قرآن در وزارت بهداشت موقعیت و جایگاهش رفیعتر باشد، اصل وجود قرآن و توجه به آن باید در میان دانشجویان و کارکنان به عنوان یک شخصیت مهم به آن پرداخته شود همه کارهای دیگر مانند پژوهشهای میان رشتهای قرآن و سلامت، آموزش و تبلیغ مقدمه ای برای این کار است.