به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، عطیه معتمدینژاد، حافظ کل قرآن که باحضور در طرح 3 ساله حفظ قرآن کریم مؤسسه امیرالمؤمنین(ع) کاشان، کل قرآن را حفظ کرده و در مراسم تجلیل از بانوان حافظ کل قرآن در دیماه 94 مورد تکریم قرار گرفت، گفت: حفظ قرآن در بازدارندگی از گناه و بالا رفتن اعتماد به نفس نقش مهمی ایفا میکند.
وی مسلط بودن به آیات نورانی کلام وحی و عشق و ارادت به ساحت مقدس امام زمان(عج) را انگیزه و هدف اصلیاش از ورود به حفظ قرآن دانست و در ادامه تأکید کرد: حفظ قرآن نقش مؤثری در تربیت خودم و خانوادهام دارد و به خوبی در بازدارندگی از گناه و بالا رفتن اعتماد به نفس نقش مهمی ایفا میکند.
این حافظ کل قرآن که متولد سال 61 بوده و علاوه بر کاردانی رادیولوژی، مشغول به تحصیل دروس حوزوی نیز است، با اشاره به اینکه با مربیگری طاهره رحیمیمقدم در مؤسسه امیرالمؤمنین(ع) کاشان حافظ کل قرآن شده است در ادامه افزود: تاکنون 4 رتبه برتر استانی و کشوری در مسابقات حوزههای علمیه بانوان کسب کردهام که از جمله آن رتبه اول استانی و سوم کشوری در رشته حفظ 15 جزء قرآن در سال 92 و رتبه اول استانی و دوم کشوری در رشته حفظ 10جزء قرآن در سال 91 است.
معتمدینژاد در پاسخ به این سؤال که بهعنوان یک حافظ قرآن چه نقشی را میتوانید در خانواده، جمع دوستان و به تبع آن در جامعه ایفا کنید، گفت: با عمل و کردار صحیح و داشتن رفتاری که مناسب جامعه مهدوی و مطابق با مضامین بلند قرآنی است میتوان نقش مؤثری ایفا کرد که اگرچه سخت است ولی با توکل به خدا شدنی است.
وی علاقهمندی بیشتر اطرافیان چون خانواده و فامیل نسبت به قرآن و مسائل دینی و هم چنین تشویق آنها به حفظ قرآن و رعایت مسائل دینی را از تأثیرات حفظ قرآن در نگاه افراد پیرامونی دانست و افزود: مؤسسه امیرالمؤمنین(ع) کاشان بهعنوان یک مجموعه مردم نهاد قرآنی، نقش مؤثر و مفیدی در تربیت دینی من داشته است.
این حافظ کل قرآن مؤسسات و مراکز قرآنی غیردولتی را دارای مهمترین نقش در ترویج معارف قرآن و اهل بیت(ع) دانست و افزود: دایر کردن کلاسهای اخلاق در کنار کلاس حفظ قرآن و معرفی کردن حافظان به شرکت در آنها نیز مؤثر است.
معتمدینژاد که همسرش را اولین و همراهترین مشوق در طول دوره حفظیاش میداند؛ پدر، مادر و دوستانش را نیز از مشوقین خود معرفی کرده و در ادامه به بیان خاطراتی از دوره حفظ پرداخته و گفت: من بهدلیل اینکه با شروع تحصیلات دروس حوزوی، حفظ قرآن را شروع کردم، بسیار کار مشکلی بود ولی در عین سختی، خیلی شیرین بود چراکه حفظ قرآنم را در صبحهای زود و در اواخر شب انجام میدادم که در عین ناباوری و با مشغله فکری فراوان، خوب و سریع حفظ میشدم و از برکت قرآن به خانواده و فرزندانم نیز میرسیدم و نمرات دروس حوزوی هم نیز عالی بود.
وی که تدریس دوره سطح 1 و سطح 2 روخوانی قرآن را نیز تجربه کرده است در پایان گفت: با آیه 43 سوره اعراف انس بیشتری دارم که خداوند در فرازی از این آیه میفرماید: « ... الحَمدُ لِلَّهِ الَّذی هَدَنَا لِهَذا وَ ما کُنَّا لنَهتَدیَ لَولا ان هَدَانَا الله...» به این معنا که «ستایش مخصوص خداوندی است که ما را به این نعمتها رهنمون شد و اگر خدا ما را هدایت نکرده بود، ما به اینها راه نمییافتیم.»