به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآنی(ایکنا)، صدیقه مفیدیبیدگلی، حافظ کل قرآن که با حضور در طرح 3 ساله حفظ قرآن کریم مؤسسه امیرالمؤمنین(ع) کاشان، کل قرآن را حفظ کرده و در مراسم تجلیل از بانوان حافظ کل قرآن در دیماه 94 مورد تکریم قرار گرفت، گفت: مهمترین نقشی که یک حافظ قرآن میتواند داشته باشد این است که الگوی عملی آیات قرآن باشد.
وی انس بیشتر با قرآن را انگیزه و هدف اصلیاش از ورود به حفظ قرآن دانست و افزود: حفظ قرآن در همه جوانب عملی، فکری و رفتاری زندگی ام نقش مثبت ایفا کرده است.
این حافظ کل قرآن که متولد سال 62 بوده و هم اکنون دانشجوی دکترای علوم قرآن و حدیث است و حفظ قرآن را با مربیگری طاهره رحیمیمقدم به سرانجام رسانیده، گفت: تدریس در دانشگاه تربیت معلم و دانشکده فدک از جمله فعالیتهای کاری من است.
مفیدی مهمترین تأثیر حفظ قرآن را آرامش انسان دانست و افزود: مهمترین دغدغهام پس از حفظ قرآن، انس با قرآن است.
وی در پاسخ به این سؤال که برای تحقق منویات مقام معظم رهبری در تربیت 10 میلیون حافظ قرآن کریم چه اقداماتی باید در جامعه امروز صورت گیرد، گفت: اینکه هرکس خودش را مسئول بداند و همچنین اینکه مسئولین جامعه نیز در این زمینه وظیفه بزرگی بر دوش دارند.
این حافظ کل قرآن کریم نقش مؤسسه امیرالمؤمنین(ع) کاشان را در تربیت دینی خود مؤثر و خوب دانسته و تصریح کرد: امیدوارم مؤسسه(ع) کاشان، روز به روز به مراتب عالیتر برسد.
مفیدی در پاسخ به این سؤال که مهمترین نقش را در ترویج معرف قرآن و اهل بیت(ع) را کدامیک از ارکان جامعه برعهده دارند، گفت: این مردم و رسانهها هستند که مهمترین نقش را ایفا میکنند.
وی که همسر و خانوادهاش را مهمترین مشوقین خود در راه حفظ قرآن میداند در پایان گفت: با این فراز از قرآن کریم انس بیشتری دارم که خداوند متعال در آیه 58 سوره یونس میفرماید: «قُلْ بِفَضْلِ اللّهِ وَبِرَحْمَتِهِ فَبِذَلِكَ فَلْيَفْرَحُواْ ... » به این معنا که «بگو به فضل و رحمت خداست كه مؤمنان بايد شاد شوند.»