به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) آيت الله العظمی عبدالله جوادي آملي ظهر امروز دهم بهمن ماه در دیدار جمعي از اساتيد منتخب دانشگاه هاي سراسر كشور و صاحب نظر در حوزه جنگ نرم، که در نمازخانه بنياد بينالمللي علوم وحياني اسراء، برگزار شد با اشاره به نزديکي ايام دهه فجر انقلاب اسلامي بيان داشت: در سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي، بايد بيش از گذشته جامعه را با ارزش هاي انقلاب به ويژه ارزش علم و جايگاه حوزه و دانشگاه به عنوان قطب و ستون فرهنگي جامعه آشنا کنيم.
این مفسر قرآن اظهار داشت: خدا به وسيله قرآن و ائمه اطهار عليهم السلام، يک خيمه بر پا کرده است که از آن به «بنيان مرصوص» نام برده مي شود. نقش دانشمندان و فرهيختگان جامعه که در اين خيمه قرار گرفته اند نقش ستون و تکيهگاه است همانگونه که تعبير امام علي عليه السلام جامعه فرهيخته و توده مردم ستون دين هستند.
ايشان به نقش فرهيختگان و عالمان در هدايت جامعه به سوي اهداف الهي اشاره کرد و اذعان داشت: اساتيد دانشگاه ها در حقيقت مفسر کلمات تکوين خداوند هستند و رسالت حقيقي آنها اين است که مروج اين تفکر وحياني باشند که انسان با مرگ نمي پوسد، بلکه از پوست به درميآيد، براي مومن هيچ لذتي بالاتر از لذت مرگ نيست لذا ما مهاجريم و حقيقت انسان مهاجر بودن است و اين مسافر به رهتوشه نيازمند است.
ايشان تاکيد داشت: جهل علمي و جهالت عملي مرگ حقيقي است لذا بايد جامعه را از مرگ معنوي نجات داد و او را به سمت حيات ابدي رهنمون ساخت؛ ما بايد خيمه اي برپا کنيم که هيچ چيز او را از بين نبرد.
آيت الله جوادي آملي در ادامه خاطرنشان کرد: هنر بسيجيان به ويژه اساتيد بسيجي آن است که ستون دين باشند و همه آحاد جامعه را زير اين ستون جمع کنند؛ اگر مردم مانند اول انقلاب دين را حفظ کنند اين کشور تا ظهور صاحبش از هر خطري مصون خواهد ماند.
ايشان به نقش جوانان در جامعه اشاره کرد و بيان داشت: جوانان امانت هاي الهي در نزد ما هستند که بايد آنها را به درستي پروراند و به آنها آموخت که ميتوان به گونه اي زندگي کرد که در هنگام مرگ، ائمه اطهار عليهم السلام بر بالين ما حاضر شوند.