کد خبر: 3477457
تاریخ انتشار : ۰۳ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۸

هیئت قرآنی در مراکز شبانه‌روزی بهزیستی ایجاد می‌شود

گروه جامعه: ایجاد هیئت قرآنی در هر یک از مراکز شبانه روزی با جنبه آموزشی و فضایی صمیمانه از جمله موارد مورد تفاهم بهزیستی با سازمان دارالقرآن است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قران(ایکنا) انوشیروان محسنی‌بندپی، معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی کشور در آئین انعقاد تفاهمنامه همکاری مشترک با سازمان دارالقرآن در راستای تقویت کمی و کیفی فعالیت‌های قرآنی در میان جامعه هدف، گفت: واقعیت آن است که علی‌رغم همه مستندات و بنیه قوی در کشور، آسیب‌های اجتماعی عمیق شده است که این امر ریشه در سست شدن ایمان و باورهای دینی ما دارد.

معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی کشور، تصریح کرد: بر این اساس باید مقولاتی چون نظم، انضباط، مسئولیت‌پذیری، تعهد در افراد را تقویت کنیم؛ لذا باید از حالت هیئتی خارج شده و به صورت فرآیندمحور بر روی منابع غنی اسلامی کار کنیم. شبکه ایجاد شده دارالقرآن می‌تواند در همه جای کشور حضور و مشارکت داشته باشد و بهزیستی نیز به عنوان متولی کاهش آسیب‌های اجتماعی و بازگرداندن افراد آسیب‌پذیر به جامعه است که این همکاری مشترک مدخل بسیار ارزشمندی است.

در ادامه این آئین، مهدی قره‌شیخلو رئیس سازمان دارالقرآن الکریم به تبیین و تشریح فعالیت‌های این نهاد فرهنگی پرداخت و گفت: توسعه آموزش‌های قرآنی در کشور هم در بعد عمرانی و هم در بعد تخصصی و نظارت بر چاپ و نشر قرآنی در کشور از وظایف ماست که در بخش نخست سالانه یکهزار و 500 نفر در بخش تخصصی تحت پوشش داریم و در بخش دوم حدود 6 هزار تشکل مردمی در قالب خانه قرآنی شهری و روستایی داریم و خوشبختانه در جال حاضر 3 هزار و 400 نفر کانون روستایی قرآن در سطح استان تهران تشکیل شده است. در بخش نظارت نیز برای چاپ قرآن ابتدا باید مراحل نظارت طی شود و پس از اطمینان از صحت محتوا، مجوز لازم برای چاپ صادر می‌شود.

رئیس سازمان دارالقرآن الکریم با بیان اینکه یکی از سیاست‌های ما تعامل با دستگاه‌های مختلف و استفاده از ظرفیت‌ها در کشور است، عنوان کرد: در این راستا وارد مذاکرات با امور فرهنگی سازمان بهزیستی کشور شدیم؛ ظرفیت خوبی در میان دو نهاد وجود دارد از طرفی جامعه هدف بهزیستی جامعه‌ای محترم و حساس هستند که باید به آنها توجه بیشتری کرد؛ لذا هر چقدر برای آنها کار فرهنگی و قرآنی صورت گیرد، تاثیرگذار است.

وی ایجاد هیئت قرآنی در هر یک از مراکز شبانه روزی با جنبه آموزشی و فضایی صمیمانه، شناسایی نیروهای مستعد جامعه هدف بهزیستی با ویژگی قرآنی و تقویت توانایی و انگیزه آنها و انجام اقدامات فرهنگی و قرآنی و بالتبع آن تولید محتوای اسلامی در سطح مهدهای کودک را سه محور تعریف شده در این همکاری مشترک برشمرد و در پایان یادآور شد: امیدواریم این تعامل و توافق در بهزیستی پیشرفت‌های کمی و کیفی را به همراه داشته باشد.

captcha