کد خبر: 3478649
تاریخ انتشار : ۰۸ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۷:۴۲
حافظ کل قرآن‌ کریم:

مهمترین دغدغه‌ام، تأسیس مؤسسه قرآنی در افغانستان است

گروه مؤسسات قرآنی‌ مردم‌‌نهاد: یک حافظ کل قرآن‌ کریم گفت: مهمترین دغدغه‌ام پس از حفظ قرآن، تأسیس مؤسسه‌ای قرآنی در کشورم افغانستان است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، معصومه حسینی، حافظ کل قرآن که با حضور در طرح 3 ساله حفظ قرآن مؤسسه امیرالمؤمنین (ع) کاشان، کل قرآن را حفظ کرده و در مراسم تجلیل از بانوان حافظ کل قرآن در دی ماه 94 مورد تکریم قرار گرفت گفت: مهم‌ترین دغدغه‌ام پس از حفظ قرآن، تأسیس مؤسسه‌ای قرآنی در کشورم افغانستان است.

وی که متولد سال 76 بوده و از اتباع افغانستانی ساکن کاشان است و در مقطع تحصیلی متوسطه در حال تحصیل است، بیان کرد: با حضور در طرح 3 ساله حفظ قرآن مؤسسه امیرالمؤمنین(ع) کاشان و با مربیگری زهرا سلمان طاهری و آسیه شکور موفق به حفظ کل قرآن شدم.
معصومه حسینی با بیان اینکه به عنوان یک شیعه و مسلمان با حفظ قرآن می‌خواستم سهم کوچک خود را ادا کنم، در خصوص هدف و انگیزه‌اش از ورود به حوزه حفظ قرآن گفت: به دلیل علاقه شدید خودم، مادر و پدربزرگم، اقدام به حفظ قرآن کردم.
وی که به همراه خواهرش، حافظ کل قرآن شده است در ادامه افزود: خانواده‌ام و مربی‌ام از مهمترین مشوقین من بودند به ویژه مادرم؛ چرا که همیشه آرزو داشتند تا ترویج دهنده یک کار خوب و پسندیده همچون حفظ قرآن در میان اقوام و دوستانم باشم و همچنین تشویق‌ها و حمایت‌های پدر و پدربزرگم که خود نیز یک روحانی است، و با اینکه پدربزرگم در افغانستان بودند؛ جویای وضعیت حفظ من و خواهرم می‌شدند.

سبک قرآنی رهنمود زندگی‌ام است

معصومه حسینی در پاسخ به این سؤال که حفظ قرآن چه نقشی در زندگی شما ایجاد کرده است، گفت: با حفظ قرآن سعی کردم تا حد امکان، زندگی و اخلاق و برخوردم با افراد پیرامونم به سبک قرآن باشد و با آیه‌ها و سوره‌های قرآن بیشتر آشنا شوم تا بتوانم دستورات آن را در زندگی خود به کار ببرم و همچنین تأثیر مثبت حفظ قرآن توسط من و خواهرم در رزق و روزی خانواده نیز از این جمله است.
وی تبلیغات بیشتر مراکز قرآنی را یکی از راه‌های تحقق منویات مقام معظم رهبری در تربیت 10 میلیون نفر حافظ قرآن‌کریم دانست و افزود: استفاده از افراد قابل نفوذ و بزرگان هر شهر چون خطبای نماز جمعه برای تشویق مردم به قرآن نیز از این جمله است.

تلاش در رفتارهای دینی و قرآنی با دیگران

معصومه حسینی در پاسخ به این سؤال که به عنوان یک حافظ قرآن چه نقشی را می‌توانید در خانواده، جمع دوستان و به تبع آن در جامعه ایفا کنید، اظهار کرد: باید سعی خود را بکنیم تا با خودمراقبتی، مواظب اعمال و کارهای خود باشیم تا خطایی از ما سر نزند و این گونه است که دوستان‌مان با مشاهده رفتارمان، به سوی مسائل دینی و قرآنی بیشتر جذب می‌شوند.
این حافظ کل قرآن، نقش مؤسسه امیرالمؤمنین (ع) کاشان را به عنوان یک مجموعه مردم‌نهاد قرآنی در آشنایی بیشتر وی به قرآن و نهج‌البلاغه مؤثر دانسته و تصریح کرد: مؤسسه امیرالمؤمنین (ع) کاشان با پیشرفت خوبی که در این سال‌ها در شهر کاشان و به تبع آن در کشور داشته باعث شده است تا مردم از سطح فرهنگی و قرآنی بالایی برخوردار بشوند.
وی با بیان اینکه مسئولین و سازمان‌های دولتی، مؤسسات و نهادهای غیردولتی، مردم و رسانه‌ها با همکاری و هماهنگی با یکدیگر، هر یک باید سهم خود را در ترویج معارف قرآن و اهل بیت (ع) عملی کنند گفت: رسانه‌ها باید سعی کنند تا برنامه‌های مذهبی و قرآنی خود را بیشتر کنند؛ چرا که می‌توان گفت میزان دسترسی مردم به رسانه‌ها بیشتر است.

برای رسیدن به اهداف باید همواره تلاش کرد

معصومه حسینی با بیان اینکه مشکل خیلی از ما ندانستن نیست، بلکه عمل نکردن است، افزود: به نظر من اگر هر فردی به این مطلب توجه داشته باشد که درخشش الماس از تراش است، لذا انسان نیز اگر با تلاش، امید و ایمان و عقیده کامل در دوراهی‌ها با هر سختی که داشته باشد قدم نهد، می‌تواند انتخاب صحیحی داشته باشد و در آن راه مقاومت کند و آن راه را ادامه دهد.
وی دریافت ارزنده‌ترین جایزه یعنی سفر کربلا از پدر و مادرش را بهترین خاطره‌اش از زمان حفظ قرآن دانست و در پایان گفت: با این فراز از قرآن کریم انس بیشتری دارم که خداوند متعال در آیه 57 سوره عنکبوت می‌فرماید: «كُلُّ نَفْسٍ ذَائِقَةُ الْمَوْتِ ثُمَّ إِلَيْنَا تُرْجَعُونَ» به این معنا که: «هر نفسى چشنده مرگ است؛ آن گاه به سوى ما بازگردانيده خواهيد شد».

captcha