کد خبر: 3484574
تاریخ انتشار : ۰۷ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۰
غروی خبر داد:

ارزیابی 1900 اثر رسیده به دومین جشنواره بانو امین

گروه حوزه‌های علمیه: معاون پژوهشی جامعه الزهراء (س) و رئیس جشنواره بین‌المللی بانوامین از ارسال حدود هزار و 900 اثر به دبیرخانه این جشنواره خبر داد و افزود: از این تعداد نزدیک به 400 اثر در زمینه تفسیر و علوم قرآنی از داخال و خارج کشور است.

سیده سعیده غروی، معاون پژوهشی جامعه الزهراء (س) در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) گفت: دومین جشنواره بانو امین تا نیمه دی ماه فراخوان شده بود ولی به علت استقبال زیادی که از آن صورت گرفت و درخواست متقاضیان آثاری که بعد از آن تاریخ هم به ما رسید به مرحله داوری راه دادیم.
وی عنوان کرد: تا پایان دی ماه هزار و 707 اثر به جشنواره واصل شد ولی با احتساب آثار رسیده بعد از آن تاریخ یعنی تا 12 بهمن ماه، حدود 1900 اثر را دریافت کردیم.
غروی بیان کرد: این آثار در حال ارزیابی و داوری هستند تا بتوانیم 5 کتاب، 5 پایان نامه و شش مقاله برتر را گزینش کرده و در نهایت مورد تجلیل قرار دهیم.
وی افزود: تعدادی از آثار نیز به عنوان شایسته تقدیر در روز اختتامیه همایش یعنی ار دیبهشت ماه سال جدید مورد تجلیل قرار می گیرند که هنوز تعداد این آثار قطعی نیست.
زمان اختتامیه
رئیس جشنواره بانو امین بیان کرد: مراسم اختتامیه این همایش نیمه اردیبهشت ماه و روز قبل از 27 رجب با حضور بزرگان حوزه علمیه برگزار خواهد شد و منتخبان هر بخش مورد تجلیل قرار خواهند گرفت.
وی با بیان اینکه آثار به فارسی و غیرفارسی تالیف شده است عنوان کرد: آثار فارسی و غیرفارسی در قالب کتاب، پایان‌نامه و مقاله به دبیرخانه رسیده است و آثار شرکت‌کنندگان غیرایرانی نیز عمدتا به زبان های عربی، اردو، انگلیسی و اسپانیولی است.
معاون پژوهش جامعة الزهراء از چاپ چکیده مقالات برتر خبر داد و بیان کرد: بیشترین آثار رسیده به دبیرخانه در موضوع تفسیر و علوم قرآنی است که نزدیک به 400 اثر می شود.
غروی عنوان کرد: فلسفه و کلام، اخلاق و تربیت، زن و خانواده و تاریخ اسلام و سایر رشته ها نیز در نوبت های بعدی به لحاظ تعداد مقالات فرستاده شده قرار دارند.
وی با بیان اینکه داوری آثار هم اکنون شروع شده و بررسی مقدماتی و اجمالی نیز در دو مرحله انجام می شود و در مرحله تفصیلی نیز دو تا سه مرحله بررسی آثار خواهیم داشت تصریح کرد: این جشنواره در دو بخش عمومی و ویژه برگزار می شود که در بخش عمومی پذیرای آثار پژوهشی بانوان در موضوعات علوم انسانی با رویکرد دینی بودیم.
محورهای جشنواره
رئیس جشنواره بانو امین برگزاری پيش‌نشست‌های علمي در موضوعات و محورهای تعريف شده در جشنواره خبرداد و افزود: این محورها شامل تفسير و علوم قرآن، فقه، فلسفه و کلام، مطالعات اسلامی زنان، اخلاق و تربيت و تاريخ و سيره و ... است.
وی ادامه داد: نمایشگاهی از آثار برگزیده نیز تشکیل می‌شود و چکیده آثار برتر نیز در مجلد جداگانه ای چاپ خواهد شد.
captcha