کد خبر: 3485808
تاریخ انتشار : ۲۱ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۵:۵۳

توبه صیادشیرازی برای حضور در جلسه بدون بسم‌الله

گروه جهاد و حماسه: شهید علی صیادشیرازی جلسه‌ای که با حضور بنی‌صدر و بدون بسم‌الله برگزار می‌شد را آلوده می‌دانست و در اعتراض به این اقدام می‌گفت: «برای توبه در نتیجه حضور در آن جلسه باید به زیارت حضرت معصومه(س) رفت.»

امیر غلامحسین دربندی از همرزمان شهید علی صیاد شیرازی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به مناسبت هفدهمین سالگرد شهادت وی با بیان اینکه صیاد شیرازی که 17 سال از شهادتش می‌گذرد مصداق «مِنهُم مَن یَنتَظِر»در آیه 23 سوره احزاب بود، توضیح داد: خداوند در آیه 23 سوره احزاب اشاره می‌کند که «مِنَ المُؤمِنينَ رِجالٌ صَدَقوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَيهِ ۖ فَمِنهُم مَن قَضىٰ نَحبَهُ وَمِنهُم مَن يَنتَظِرُ ۖ وَما بَدَّلوا تَبديلًا﴿۲۳﴾؛ در میان مؤمنان مردانی هستند که بر سر عهدی که با خدا بستند صادقانه ایستاده‌اند؛ بعضی پیمان خود را به آخر بردند (و در راه او شربت شهادت نوشیدند) و بعضی دیگر در انتظارند و هرگز تغییر و تبدیلی در عهد و پیمان خود ندادند.» صیاد شیرازی در تمام لحظه‌های عمرش بی‌تاب شهادت بود و سرانجام به این آرزوی بزرگش رسید.

دربندی با بیان اینکه صیاد شیرازی مرد بزرگ صحنه‌های جهاد و حماسه بود، عنوان کرد: این مرد بزرگ در دوران قبل از انقلاب اسلامی با تکفیری‌های دوران که دست‌پرورده استکبار بودند مبارزه می‌کرد و پس از انقلاب نیز شجاعانه در مقابل گروهک‌های ملحد توده‌ای، فدایی، دموکرات، کومله، خلق عرب، خلق ترک و ... ایستاد و شهرهای غرب و شمال غرب کشور را از تاخت و تاز این گروهک‌های آشوبگر نجات داد.

همرزم شهید صیاد شیرازی افزود: این قهرمان حماسه و جهاد رشادت و بی‌باکی فوق العاده خود را با ولایت‌پذیری و تعهد و علاقه به اسلام و رهبری آمیخته بود و در طول دفاع مقدس فرمانده میدان عمل بود.

وی تاکید کرد: شهید صیاد شیرازی با قرآن کریم بسیار مأنوس بود و تاکید داشت در سنگرها قرآن تلاوت شود و خود نیز از تالیان دائمی کلام‌الله بود. همیشه قرآن کوچکی را همراه داشت و آیات وحی را تلاوت می‌کرد.

دربندی افزود: این فرمانده قرآنی و ولایی که نماز اول وقتش ترک نمی‌شد، الگویی ارزشمند برای سایرین بود و به همرزمانش درس ایستادگی و مقاومت می‌داد.

وی تاکید کرد: صیاد شیرازی مورد علاقه خاص امام خمینی(ره) بود و ایشان در زمان انتصاب صیاد به فرماندهی نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی تاکید کردند که صیاد از هیچ خدمتی به اسلام کوتاهی نکرده و مقام معظم رهبری نیز در یکی از سخنرانی‌های خود اشاره کردند که صیاد شیرازی سر و جان را در کف دست گرفته بود.

دربندی با بیان اینکه صیاد شیرازی علاقه زیادی به امام خمینی(ره) و مقام ولایت داشت، گفت: وی تجسم عملی آیات قرآن بود و برخورد وی با بنی صدر مشهور است که یکبار در جلسه شورای عالی دفاع، وقتی جلسه بدون بسم‌الله و تلاوت قرآن شروع شد، نوبت صحبت که به صیاد شیرازی رسید تاکید کرد که جلسه بدون بسم‌الله را آلوده می‌بیند و باید برای توبه شرکت در این نشست به زیارت حضرت معصومه(س) برود.

وی افزود: صیاد شیرازی مرد سربلند دفاع مقدس بود و توانست ضربه‌های جبران‌ناپذیری را به استکبار وارد کند و این امر موجب شد مزدوران رژیم بعثی کینه وی را در دل تازه نگه دارند و 10 سال پس از پایان جنگ به ترور صیاد شیرازی اقدام کنند.

دربندی تاکید کرد: منافقین با استفاده از روحیه مردمی بودن صیاد شیرازی در لباس رفتگر نزد وی رفته و صبح 21 فروردین 78 وی را ترور کردند. مراسم تشییع صیاد شیرازی بسیار باشکوه‌ بود و مقام معظم رهبری بر پیکر بی‌جانش بوسه زدند.

وی گفت: صیاد شیرازی علمدار و سردار دفاع از اسلام و قرآن بود و یادش همواره جاودان خواهد ماند.

captcha