اصغر امیرنیا، مدیرکل دفتر تبلیغ و ترویج معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در گفتوگو با
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به اینکه برگزاری جشنوارههای قرآنی در سال 95 بستگی به تزریق بودجه به این معاونت دارد، گفت: یکی از جشنوارههایی که امیدواریم بتوانیم در سال 95 آن را برگزار کنیم، جشنواره مطبوعات قرآنی است.
وی با بیان اینکه امسال بحث المانها را خواهیم داشت، افزود: اگر این جشنواره برگزار شود تنها نشریات و یا رسانههای قرآنی مد نظر نخواهد بود، بلکه در آن تمامی نشریاتی که در زمینه قرآنی فعالیتی انجام دادهاند، مد نظر قرار خواهیم داد.
مدیرکل دفتر تبلیغ و ترویج معاونت قرآن وزارت ارشاد در پاسخ به این سؤال که برگزاری این جشنواره تا چه میزان جدی است، تصریح کرد: در حال حاضر در حال هماهنگی هستیم تا یکی از استانها برگزاری این جشنواره را بر عهده بگیرد، در این جشنواره کسانی که در طی یک دوره زمانی مشخص فعالیتهایی را در راستای تبلیغ و ترویج قرآن کریم انجام داده باشند، محور کار قرار خواهند گرفت.
امیرنیا همچنین در پاسخ به این سؤال که این جشنواره ادامه جشنواره رسانههای قرآنی که چند سالی از توقف آن میگذرد است یا خیر، اظهار کرد: من باید نتایج آن را ببینم، در دوره قبل 32 جشنواره در قالب جشنواره آیات برگزار میشد که ظرفیت برگزاری این تعداد جشنواره وجود ندارد، بنابر این ما این تعداد را به حدود 16 جشنواره رساندیم که تعدادی از آن نیز با توجه به اینکه نیاز به فرایند تولید دارند، دوسالانه شده است.
وی خاطرنشان کرد: سال گذشته هشت جشنواره برگزار شد و امسال نیز سایر جشنوارهها نیز برگزار میشود تا حالت دو سالانه گونهای داشته باشد.
مدیرکل دفتر تبلیغ و ترویج معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه در پاسخ به این سؤال که برگزاری جشنواره مطبوعات قرآنی تا چه میزان جدی است، گفت: همه چیز بستگی به دریافت بودجه دارد.
امیرنیا در پاسخ به این سؤال که برگزاری جشنواره مطبوعات اولویت چندم شما هست، افزود: همه جشنوارهها در اولویت است، اما در حال حاضر از نظر ما جشنوارههای هنری با توجه به دربرگیری بسیار بیشتری که دارد و افراد زیادی را جذب خود میکند در اولویت اول قرار دارد.
وی همچنین در مورد هفتههای قرآن و عترت عنوان کرد: در سال 95 هفتههای قرآن و عترت را خواهیم داشت و برنامهریزیها برای برگزاری آن صورت گرفته است، در سال 95 نیز حدود هشت یا 9 استان میزبان این هفتههای قرآن و عترت خواهند بود، امسال البته سعی خواهیم داشت تا مشارکت دستگاهها را بسیار بیشتر کنیم.
مدیرکل دفتر تبلیغ و ترویج معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان کرد: در سال جدید قصد داریم در برگزاری هفتههای قرآن و عترت حداقل 15 دستگاه فرهنگی و قرآنی در هر استان مشارکت داشته باشند.