محمود خدادوست، مدیرکل دفتر طب سنتی و اسلامی وزارت بهداشت در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) با اشاره به تنزل معاونت طب سنتی و اسلامی به دفتر کل اظهار کرد: هنوز نمی توان این تحلیل را که رویکرد وزارت بهداشت به طب سنتی عوض شده است به کار برد زیرا که شخص وزیر همچنان به طب سنتی و طب اسلامی اعتقاد دارند.
وی افزودن معاونت دیگری به وزارت بهداشت را دلیل اصلی این جابجابب دانست و اظهار کرد: برنامه این بود که معاونت اجتماعی در وزارت بهداشت ایجاد شود لذا در جهت تبعیت از قانون خدمات کشوری مبنی بر اینکه هیچ وزارتخانهای بدون حفظ تعداد بخشهای مدیریتی حق اضافه کردن معاونتی ندارد، معاونت طب سنتی به دفتر کل و معاونت اجتماعی با توجه به ضرورتها ایجاد شد.
خدادوست عنوان کرد: یقینا تعهد وزارت بهداشت به توسعه طب سنتی و اسلامی وجود دارد، این معاونت گرچه تبدیل به دفتر شده اما همچنان زیر نظر شخص وزیر بوده و تحت سرپرستی هیچ معاونت دیگری نیست.
وی ضمن ابراز خوشبینی نسبت به این تغییر در وزات بهداشت عنوان کرد: در معاونت طب سنتی 5 تا 6 کار را با همکاری کارشناسی معاونتهای مربوطه به مرحلهای رساندیم و ظرف دو یا سه هفته آینده خبر خوبی در اجرایی شدن این برنامهها مشاهده میکنیم.
وی تأکید کرد: اگر پروژههای طب سنتی به نتیجه برسند شبههای که در ذهن بسیاری از ما مبنی بر اینکه این حرکت باعث تضعیف طب سنتی شده از بین میرود.
وی در ادامه عنوان کرد: واحدهای تحصیلاتی استانی طب سنتی و اسلامی تازه امسال ایجاد شده و در سطح اداره در دانشگاهها دیده شد لذا تغییر جایگاه طب سنتی در وزارت بهداشت اقلا در تشکیلات استانی خللی ایجاد نمیکن.
وی در رابطه با ابراز نارضایتی وزیر در رابطه با وضعیت طب سنتی یادآور شد: تمامی فارغ تحصیلهای طب سنتی در کشور حدود 300 نفر هستند این علی رغم آن است که چندین سال طب سنتی در دانشگاه و بیرون از فضای آن تدریس شده است. آقای وزیر از این تعداد فارغالتحصیل ابراز نارضایتی کرد.
وی خاطر نشان کرد: خلاءهای موجود به شرط ورود آموزههای طب سنتی و اسلامی میان مردم، بهورزان، کارشناسان، پزشکان و خانوده برطرف میشود.