برخی میخواهند برای خیرین، ارباب تعیین کنند/ تاسیس 100 هزار کلاس درس
گروه جامعه: رئیس جامعه خیرین مدرسهساز کشور با اشاره به اینکه برخی میخواهند برای خیرین، ارباب تعیین کنند، گفت: افرادی میخواهند در جامعه خیرین دخالت کنند و در جاهایی به غیر از مدرسه سازی، کمک خیرین را هزینه کنند.
به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، محمدرضا حافظی رئیس جامعه خیرین مدرسهساز کشور در گردهمایی سراسری رئسای مجامع خیرین مدرسهساز استانهای کشور که امروز 4 اردیبهشتماه در سازمان نوسازی مدارس کشور برگزار شد، گفت: جامعه خیرین مدرسهساز بعد از انقلاب اسلامی ایران تشکیلشد و از آن زمان تاکنون تعداد زیادی از افراد جامعه به عنوان خیر در کشور مشغول به فعالیت هستند و این حرکت خیرین موجب شد که مجامع خیرینی مانند خیرین مسکنساز، سلامت، دانشگاه ساز، مسجدساز و کتابخانهساز ایجاد شود.
وی در ادامه با انتقاد از برخی تشکلهای خیرین در حوزههای مدرسهسازی، افزود: برخی به دنبال این هستند تا تشکل جدیدی برای خیرین به وجود آورند. این افراد میگویند که تشکل خیرین مدرسهساز قانونی نیست و میخواهند افراد خاصی بر فعالیت خیرین نظارت کنند. آنها میخواهند سامانهای ایجاد کنند و بر اساس اولویتهای خودشان، کمکهای خیرین استفاده شود.
رئیس جامعه خیرین مدرسهساز کشور با تاکید بر اینکه برخی میخواهند برای خیرین، ارباب تعیین کنند، گفت: در حقیقت افرادی میخواهند در جامعه خیرین دخالت داشته باشند و نظارت خود را اعمال کنند و در جاهایی به غیر از مدرسه سازی، کمک خیرین را هزینه کنند.
در ادامه این برنامه مرتضی رئیسی، معاون عمرانی آموزش و پرورش با اشاره به اینکه جشنوارههای خیرین مدرسهساز استانهای کشور از 15 اردیبهشت از استان یزد آغاز میشود و مراسم اختتامیه نیز 11 خرداد در استان تهران برگزار خواهدشد، گفت: هماهنگیهای لازم برای برگزاری جشنوارههای خیرین مدرسهساز، صورت گرفته است و جلسات متعددی برای باشکوه برگزار شدن آن، برپا شدهاست.
اگر خیرین نبودند مشکل تامین فضاهای آموزشی چندین برابر بود
وی با بیان اینکه وجود خیرین در رفع مشکلات فضای آموزشی بسیار حائز اهمیت است،افزود: اگر خیرین نبودند مشکل تامین فضاهای آموزشی چندین برابر بود. با وجود مشکلات اقتصادی در این سالها تاکنون 100 هزار کلاس درس با حمایتها و فعالیتهای خیرین بعد از انقلاب تاسیس شده است.
رئیسی ادامه داد: سال گذشته به همت بنیاد برکت 90 میلیارد تومان اعتبار به سازمان نوسازی و تجهیز مدارس اختصاص پیدا کرد که در کنار آن بنیاد مستضعفان و چند نهاد غیر دولتی در این زمینه همکاری داشتند. باید گفت مایه افتخار است که خیرین در اقصی نقاط کشور حامی مدرسهسازی و آموزش و پرورش هستند.