به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، نشست علمی و تخصصی نقش خیرین و مؤسسات خیریه در اهداف والای معارف اسلامی و قرآنی سهشنبه شب، اول تیرماه، همزمان با نهمین روز از بیست و چهارمین روز نمایشگاه بینالمللی قرآن برگزار شد.
در این نشست محمدصالح طیبی مدیر بنیاد خیریه آلا با بیان اینکه اقتصاد خیر بخش بزرگی از فعالیتهای اقتصادی در جهان است، اظهار کرد: علاقنمندی برای مشارکت در فعالیتهای خیریه فقط به کشورهای مسلمان اختصاص ندارد اما چیزی که مهم است بخش بزرگی از این فعالیتها انگیزه مذهبی دارد.
وی در ادامه با طرح این سؤال که در ایران تا چه حد بر روی مسأله فهم قرآن کار میشود؟ عنوان کرد: میزان اهیمت فهم قرآن هنوز برای بسیاری از افراد روشن نیست باید به مسأله فهم قرآن و معارف اهل بیت همزمان توجه کرد.
طبیبی اظهار کرد: هر فرد مسلمانی میتواند در سه سطح حفظ و قرائت، فهم ذات و باطن و عمل به قرآن و اجرای دستورات آن بهره لازم را ببرد.
وی با بیان اینکه برخی میگویند که روخوانی قرآن بدون فهم آن درست نیست، عنوان کرد: این سخن درست نیست چرا که قرائت قرآن خود به تنهایی موجب هدایت است.
رئیس بنیاد آلا در ادامه با اشاره به وضعیت چاپ و انتشار قرآن عنوان کرد: ما نیاز داریم در سطح انتشار قرآن اتفاقاتی رخ دهد و ترجمههای متنوع و متناسبی از قرآن آماده انتشار شوند چرا که گام اول در انتشار قرآن این است که چاپهای متنوع و متناسبی از قرآن برای علاقمندان فراهم شود، این یکی از حوزههایی است که خیرین میتوانند وارد شوند.
وی افزود: بحث آموزش قرآن بحث دیگری است که باید به آن توجه شود، ما نیاز به خانوادههای قرآنی داریم اولین وظیفه پدر و مادر آموزش قرآن به کودکان خود است.
طیبی ابراز امیدواری کرد: نهضت آموزش قرآن شکل گرفته و خیرین بتوانند در این حوزه وارد شوند همچنین این نهضت باید حوزه فهم قرآن نیز وجود داشته باشد تا همه مردم را به فهم تدبر قرآن تشویق کند.
وی خاطر نشان کرد: یکی از مشکلات جامعه وجود خلأ بین متخصصان معارف اسلامی و عوام است که باید خیرین با اقدامات خود این خلأ را جبران کنند.