کد خبر: 3520704
تاریخ انتشار : ۱۷ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۶
حافظ کل قرآن:

حفظ قرآن، لازمه عمل به قرآن است

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: انسیه علیزاده، حافظ کل قرآن گفت: هدفم از ثبت‌ نام در مدرسه شبانه روزی این بود که قرآن را حفظ و برنامه‌های آن را در زندگی پیاده کنم چراکه حفظ قرآن، لازمه عمل به قرآن است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، انسیه علیزاده، حافظ کل قرآن از شهرستان چرام استان کهگیلویه و بویراحمد که با حضور در مدرسه شبانه‌روزی حفظ یکساله قرآن و نهج‌البلاغه مؤسسه امیرالمؤمنین(ع) کاشان در سال تحفیظی 95-94 در مدت 9 ماه موفق به حفظ کل قرآن شده است، گفت: هدفم از ثبت‌ نام در مدرسه شبانه‌روزی این بود که قرآن را حفظ و برنامه‌های آن را در زندگی پیاده کنم چراکه حفظ قرآن، لازمه عمل به قرآن است.

وی که متولد سال 74 بوده و از چرام استان کهگیلویه و بویراحمد در مؤسسه امیرالمؤمنین(ع) کاشان حضور یافته درخصوص انگیزه‌اش از حضور در این مؤسسه، اظهار کرد: روز اولی که با تبلیغات چنین مؤسسه‌ای آشنا شدم، شور و اشتیاقی پیدا کردم به طوری که دوست داشتم در اولین فرصت با مؤسسه تماس بگیرم و ثبت نام کنم و چنان انگیزه‌ای در من ایجاد شد که از رفتن به دانشگاه صرف‌نظر کردم و خانواده و دوستان نیز من را در این راه خیلی تشویق کردند.

این حافظ کل قرآن که تحصیلات دیپلم دارد در پاسخ به این سؤال که برای داشتن یک دوره حفظی خوب رعایت چه مواردی الزامی است، بیان کرد: برای داشتن یک دوره حفظی خوب باید موهومات راکنار گذاشت و تمرکز شخص فقط روی قرآن باشد و همچنین داشتن یک هم مباحثه‌ای خوب برای پیشرفت در طول دوره الزامی است.

علیزاده با اشاره به اینکه در این مدرسه، علاوه بر حفظ، توانایی‌های لازم برای ترجمه و درک معارف و مفاهیم قرآن را پیدا کرده است، تصریح کرد: آشنایی با مفاهیم قرآن انگیزه‌ای بود برای ادامه حفظ چرا که به نکات جدیدی برخورد کرده و مطالب جدیدی می‌آموختم و مهم‌ترین دغدغه‌ام در طول دوره حفظ و تثبیت آن بود.

وی با مثمرثمر دانستن درس اخلاق از میان سایر کلاس‌های جانبی این دوره بیان کرد: در کلاس اخلاق توانستم به نکات کلیدی زیادی پی ببرم و از جمله مطالب مفید این کلاس، بحث‌های استاد در مورد خطبه متقین و همچنین بیان داستان‌های آموزنده بود.

علیزاده خاطرنشان کرد: از برنامه‌های جانبی این یکسال از برنامه‌های فرهنگی، اردوهای زیارتی سیاحتی و... حضور در مراسم مذهبی برای من فایده بیشتری داشت.

این حافظ کل قرآن کریم در ادامه افزود: مربی من انتظارات مرا به‌عنوان یک شاگرد فراهم ساخته و وظایف خود را به نحو احسن انجام دادند و در فضای خوابگاهی و وظایفی که بر دوش اعضای آن در خصوص ارتباط با هم اتاقی‌ها، نظافت مکان و... قرار دارد، با همکاری یکدیگر توانستیم با این شرایط کنار بیاییم و با همدلی همدیگر کارها را پیش ببریم.

علیزاده که مهم‌ترین نقش در ترویج معارف قرآن، نهج‌البلاغه و اهل بیت(ع) را به مسئولان و سازمان‌های دولتی اختصاص می‌دهد، افزود: برای تحقق منویات مقام معظم رهبری در تربیت 10 میلیون حافظ قرآن باید مسئولان، مراکز قرآنی، مردم و رسانه‌ها همه دست به دست هم دهیم تا یک جامعه قرآنی داشته باشیم.

وی که خانواده و دوستانش را مهمترین مشوقین خود دراین راه می‌داند، قرآن را «کتاب زندگی» دانسته و در پایان بیان کرد: با آیه 18 سوره لقمان انس بیشتری دارم که خداوند می‌فرماید: «‌وَلَا تُصَعِّرْ خَدَّكَ لِلنَّاسِ وَلَا تَمْشِ فِي الْأَرْضِ مَرَحًا إِنَّ اللَّهَ لَا يُحِبُّ كُلَّ مُخْتَالٍ فَخُورٍ» به این معنا که «از مردم رخ برنتاب و در زمین به تکبر راه نرو که خداوند هیچ خود پسند مغروری را دوست ندارد».

سؤالات از نگاهی دیگر

لحظه جدایی از خانواده در ابتدای دوره؟ خیلی برام سخت بود

فرم پذیرش اول دوره؟ آنقدر استرس داشتم که شماره همراهم رو اشتباه نوشتم

شام و خاموشی؟ سر وقت انجام می شد

اردوهای سیاحتی؟ بسیار خوب بود و خوش گذشت

تعطیلی روزهای جمعه؟ بعضی وقت‌ها حوصله‌مون سر می‌رفت

captcha