به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، فرشید شیخپور، حافظ کل قرآن کریم از شهرکرد که با حضور در مدرسه شبانهروزی حفظ یکساله قرآن و نهجالبلاغه مؤسسه امیرالمؤمنین(ع) کاشان در سال تحفیظی 95-94 در مدت یکسال موفق به حفظ کل قرآن شده است، گفت: ضعف مدیریتی در جامعه، مهمترین دلیل مهجوریت قرآن است.
این حافظ کل قرآن که تحصیلات حوزوی دارد با بیان این مطلب که در حال حاضر قرآن در خانوادهها و بین نوجوانان و جوانان جایگاه کمی دارد، تصریح کرد: به علت وجود ضعف مدیریتی و همچنین کم کاری افرادی که میتوانند در این زمینه فعالیت کنند، قرآن در حاشیه است که این بزرگترین عیب است.
وی که متولد سال 72 بوده و از شهرکرد در مدرسه شبانهروزی حفظ یکساله قرآن کاشان حضور یافته در پاسخ به این سؤال که بزرگترین درسی که از قرآن گرفتهاید چیست؟ گفت: صبر و استقامت در برابر مشکلات از دستاوردهای انس با قرآن کریم است.
شیخپور در ادامه افزود: حفظ قرآن و فراگیری این موضوع در جامعه در کاهش غربت این کتاب شریف مؤثر بوده به شرطی که حافظان قرآن، فقط دنبال حفظ و کسب مقامات قرآنی نباشند که باید برای بیسوادان و کودکان، کلاسهای قرآنی برگزار کنند.
وی در پاسخ به این سؤال که به چه دلیل مقام معظم رهبری از ضرورت تربیت 10 میلیون نفر حافظ قرآن کریم در جامعه صحبت کردند؟ گفت: مشکلاتی که هم اکنون برای جامعه اتفاق افتاده، با انس با قرآن حل میشود ولی چون متاسفانه قرآن مهجوریت زیادی پیدا کرده است لذا با تربیت این تعداد حافظ قرآن، آنها در راه ترویج قرآن تلاش کرده و خود به خود، انس با قرآن به دست میآید.
وی در این خصوص افزود: جهت تحقق منویات مقام معظم رهبری در تربیت 10 میلیون حافظ قرآن کریم باید از کودکی با بچهها کار شود و آنها را از همان بچگی به سمت قرآن بکشانیم.
شیخپور مهمترین نقش را در ترویج معارف قرآن و اهل بیت(ع) بر عهده مسئولان و سازمانهای دولتی دانسته و گفت: در حال حاضر بحث قرآن به ویژه حفظ آن در دانشگاهها و حوزههای علمیه اولویتی ندارد و این در حالی است که حفظ قرآن در میان طلاب حوزههای علمیه دارای جایگاه بالا و عظیمی است و همه آرزوی کسب آن را دارند.
وی در پاسخ به این سؤال که حفظ قرآن چه نقشی را میتواند در زندگی آدمی ایجاد کند، بیان کرد: اینکه حفظ قرآن میتواند مسیر زندگی را به طورکلی عوض کند و آدمی را رو به سعادت و پیروزی ببرد.
شیخپور در پایان خاطرنشان کرد: از مهمترین اقداماتی که میتوان براساس آن حفظ قرآن را در جامعه ترویج داد، استفاده کردن از آیات و کلام خداوند در زندگی روزمره و آموزش آن به بقیه افراد است تا شیرینی قرآن را درک کنند.
