کد خبر: 3588660
تاریخ انتشار : ۲۳ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۰

نجات «اقتصاد» در گرو پرداختن به یک آیه از قرآن

گروه فعالیت‌های قرآنی: محسن بادپا، از اساتید قرآنی کشورمان طی یادداشتی که در اختیار ایکنا قرار داده است یکی از راه‌ها نجات اقتصاد ایران را پرداختن ویژه به یکی از آیات سوره مبارکه نساء عنوان کرده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)،‌ محسن بادپا، از فعالان قرآنی کشورمان که همیشه سعی داشته تا دغدغه‌های ذهنی خود را در مناسبت‌های مختلف بروز دهد، ‌در آخرین یادداشت خود به بحث شعار سال و اقتصاد مقاومتی در قالب یادداشتی پرداخته است که مشروح این یادداشت در زیر آمده است.
فقط محکمات آیات اقتصادی قرآن، ضامن تحقق احکام اقتصاد مقاومتی است. راه نجات اقتصاد ما، عقل و نقل است یعنی اگر قرآن و سنت نبوی و سیره معصومین(ع) نادیده گرفته شود و تنها به علم بشریِ اقتصاد تکیه کنیم هرگز اقتصاد سالم نخواهیم داشت.
دست کم از خط قرمزهای قرآن عبور نکنیم تا اقتصادمان ویران نشود. در اینجا به دولت و مجلس شورای اسلامی می‌گویم وقتی خداوند در سوره مبارکه نساء آیه 10، به روشنی و با چراغ قرمز به رنگ آتش هشدار می‌دهد و می‌فرماید؛ «به یقین کسانی که از روی ستم و ظلم(ناروا)، مال یتیمان را می‌خورند در همان لحظه، در حال خوردن آتش هستند که به درونشان وارد می‌شود و در آینده جهنم را خواهند چشید».
چرا ما توجه نمی‌کنیم آنچه سهم و مال یتیم است باید به خودش داده شود و اگر صرف هر کاری شود، تبدیل به آتش می‌گردد و دستاوردهای اقتصادی و حتی سلامت اقتصاد و جسم انسان را می‌سوزاند؟ و تباه می‌سازد تا کِی به محاسبات مادی و ظاهری خود اعتماد و اکتفا کنیم و از حساب الهی و باطنی عالم غافل باشیم.
در این زمانه، دیگر اموال یتیم، فقط ارث او نیست بلکه او از درآمدهای عمومی کشور و نفت و گاز و معادن و مالیات و غیر اینها سهم دارد زیرا هر یتیم ایرانی یک نفر از هشتاد میلیون نفر صاحبان این سرزمین است و شرعاً و عقلاً و وجداناً این وظیفه نظام اسلامی و حتی غیر اسلامی است که کارگروهی را برای محاسبه سهم هر یتیم فقیر از بیت‌المال، بگمارد و این سهم و حق را به صاحبش بدهد.
در غیر این صورت حاصل تلاش دنیوی دستخوش آتش می‌شود و عذاب جهنم را در قیامت خواهیم چشید. بنابراین، همانگونه که یتیمِ هر کارمند دولت، حقوق از بیت‌المال دریافت می‌کند، هر یتیم فقیری باید همان میزان از خزانه کشور دریافت کند. آنگاه دو برکت نصیب کشور می‌شود، یکی اینکه حاصل کار اقتصادی دچار آتش تباهی نمی‌شود و دیگر آنکه مانع نزول برکات الهی برطرف می‌شود و برکات از زمین و آسمان روز افزون می‌گردد.
ان‌شاء الله این آیه را بخوانیم در حالیکه نظامات اقتصادی ما با این آیه می‌خواند.
captcha