به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) آیتالله العظمی عبدالله جوادی آملی امروز 28 فروردین ماه در درس تفسیر خود در مسجد اعظم گفت: معنای اینکه هر چیزی در عالم مستقر و در سر جای خود است ابدی بودن موجودات نیست؛ بر این اساس، هر حسنه و سیئهای مستقر است و اثر خود را دارد در حالی که استقرار به معنای ابدیت در روز قیامت است.
این مفسر قرآن با بیان اینکه نباید حرفی بزنیم و عملی انجام دهیم و تصور کنیم از بین میرود اظهار کرد: انسان اگر حقی از کسی تضییع کرد باید جبران کند چون هر چیزی آثار خود را دارد و فقط با توبه و جلب رضایت دیگران در حقالناس این اثر از بین خواهد رفت.
صاحب تفسیر تسنیم عنوان کرد: علامه مجلسی در بحار آورده که انسان وقتی در مجلس موعظه و روضه نشسته است دفعتا به خاطر او میآید که نسبت به فردی بدی کرده و یا گناه عبادی نجم داده که همین یادآوری کار خداست و نشانه محبت او تا انسان توبه کند.
وی تاکید کرد: الان هم اگر ملحدی واقعا توبه کند و شهادتین بگوید و بلافاصله بمیرد خود را از عذاب جهنم رها کرده است و در صدر اسلام هم نمونههای این افراد بودند که بدون نماز و روزه به این جایگاه رسیدند.
آیت الله جوادی آملی اظهار کرد: قرآن کریم تهدید محض نیست بلکه تبشیر و انذار را با هم آورده و پر از مباحث کلامی و عقلی و برهانی و حکمی است لذا کلامی حکمتآمیز است.
وی با بیان اینکه اکثر مردم با ترس خدا را عبادت میکنند و از ترس جهنم یا برای شوق بهشت است تصریح کرد: افراد خاصی هستند که برای خود خدا او را عبادت میکنند که ولی الله هستند و اولین کسی در امت اسلامی که این در را باز کرد حضرت علی(ع) بود.
وی گفت: برخی به تعبیر امام حسین(ع) بنده دنیا هستند و دین فقط در زبان آنان جاری است ولی به قلبشان نفوذ نکرده است .
آیتالله جوادی آملی با اشاره به وظیفه حوزه در تبلیغ بیان کرد: ما موظفیم دین را به جان مردم برسانیم و این مسئله با سخنرانی و همایش و حرف زدن ایجاد نمی شود و باید در رفتار و عمل یک فرد روحانی نیز متجلی باشد.