کد خبر: 3603498
تاریخ انتشار : ۰۶ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۹
آرین‌منش:

ادامه بحث‌های انتخاباتی منجر به شکاف و انشقاق در جامعه می‌شود

گروه سیاسی: دبیر حزب مؤتلفه اسلامی در خراسان رضوی با اشاره به ادامه برخی بحث‌های انتخاباتی بی مورد در کشور تصریح کرد: چنین فضایی در دوران پساانتخابات به تقویت شکا‌ف‌ و انشقاق در جامعه انجامیده و شیرینی مشارکت 73 درصدی را تلخ خواهد کرد و لازم است همدلی و همکاری جریان‌های سیاسی در دستور کار قرار بگیرد و از این فضای مسموم عبور کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) انتخابات 29 اردیبهشت با مشارکت باشکوه 73درصدی مردم برگزار شد و خواسته اصلی رهبر معظم انقلاب مبنی بر تحقق مشارکت حداکثری برآورده شد. اما در حالی که انتظار می‌رفت پس از پایان انتخابات موسم رفاقت‌ها سر برسد و رقابت‌ها پایان یابد طرفین انتخابات، در قالب سخنرانی‌ها و مصاحبه‌های مختلف به تقسیم‌بندی رأی مردم دست زدند که قطعا ادامه چنین فضایی در دوران پساانتخابات به تقویت شکا‌ف‌ و انشقاق در جامعه انجامیده و شیرینی مشارکت 73 درصدی را تلخ خواهد کرد و لازم است همدلی و همکاری جریان‌های سیاسی در دستور کار قرار بگیرد و از این فضای مسموم عبور کرد.

انتخابات 29 اردیبهشت، نمایش باشکوه همبستگی ملی

محمد جواد آرین‌منش، دبیر حزب مؤتلفه اسلامی در خراسان رضوی، درباره آثار و تبعات سوء این سخنان و تفاوت چنین رویکردی با رویکرد حکیمانه رهبر معظم انقلاب در دعوت از همه ایرانیان به حضور در انتخابات، حتی کسانی که با نظام مشکل دارند، گفت: انتخابات نماد بارز مردمسالاری دینی و بیانگر اقتدار و وحدت ملی ایرانیان است. انتخابات باشکوه 29 اردیبهشت باعث ارتقاء جایگاه جمهوری اسلامی ایران در عرصه بین‌الملل و تقویت وحدت و انسجام ملی شد و همینطور که مقام معظم رهبری فرمودند پیروز واقعی انتخابات مردم عزیزی بودند که با تمام توان در این انتخابات شرکت کردند و یک حماسه بزرگ را رقم زده و صحنه زیبایی از همبستگی ملی را به نمایش گذاشتند.

وی ادامه داد: با پایان یافتن انتخابات و فرمایشات رهبر معظم انقلاب انتظار می‌رفت که همه جریان‌های سیاسی، نخبگان، خطبا و سخنوران، جامعه را به سمت وحدت و یکپارچگی هدایت کنند و اگر احیانا برخی کدورت‌ها و شکاف‌ها ناشی از تعدد کاندیداها و اختلاف سلایق در طول برگزاری انتخابات بوجود آمده، با سخنان حکیمانه و وحدت‌بخش خودشان برطرف کنند. اما متاسفانه در این میان سخنانی بیان شده که نه تنها در مسیر مردمسالاری دینی، وحدت و انسجام ملی نیست بلکه جامعه را به سوی شکاف و اختلافات قومی، دینی، مذهبی و سلیقه‌ای سوق می‌دهد به ویژه از سوی کسانی که انتظار می‌رود منادی وحدت باشند.

تقسیم آرای مردم مغایر مردمسالاری دینی و رهنمودهای رهبری است


آرین‌منش با بیان اینکه مطرح شدن تعبیر رأی «حلال» و رأی حرام یکی از آن مباحث بسیار عجیبی بود که از سوی برخی مطرح شد، گفت: تقسیم آرای مردم به حلال و حرام نوعی استفاده ابزاری از دین و مغایر با مردمسالاری دینی و رهنمودهای مقام معظم رهبری است. از طرفی همین رویه در طرف مقابل که رأی به خود را نه به جنگ و خشونت بیان می‌کند نیز تقسیم جامعه به خشونت‌طلبان و صلح‌طلبان است که این نیز مغایر با وحدت و همبستگی ملی است.

وی یادآور شد: با توجه به قانون انتخابات که همه مراحل آن پیش‌بینی شده است و شورای نگهبان به عنوان عالی‌ترین نهاد نظارت‌کننده بر انتخابات مشخص شده است و در شرایطی که سخنگوی شورای نگهبان اعلام می‌‌کند تخلفاتی که باعث تغییر نتیجه آرا بشود اتفاق نیفتاده است طرح این گونه سخنان به جایگاه دین در جامعه ضربه زده و به ایجاد یأس در میان آحاد مردم که ساعات طولانی برای رأی دادن در صف‌ها ایستادند می‌انجامد.

آرین‌منش با بیان اینکه رهبری انقلاب همواره در انتخابات همه را فارغ از عقیده و گرایش سیاسی دعوت به حضور در انتخابات می‌کنند، گفت: ایشان در سخنان نوروزی جمله‌ای کلیدی دارند که نقل به مضمون می‌فرمایند که من در اینکه مردم به چه کسی رأی بدهند و به چه کسی رأی ندهند هرگز دخالت نمی‌کنم اما در مقابل کسانی که بخواهند به نتیجه انتخابات خدشه وارد کنند می‌ایستم. لذا ضروری است همه از رهبر انقلاب در این زمینه تأسی کنند. 

دبیر حزب مؤتلفه در خراسان رضوی گفت: اکنون نیز رهبر معظم انقلاب حضور دارند و شورای نگهبان هم براساس قانون در حال بررسی‌ نتایج انتخابات است پس اینکه در یک محفل بزرگ سیاسی گفته شود که رأی نفر پیروز چند میلیون کم می‌شود و رأی نفر دوم چند میلیون اضافه می‌شود به چه استناد قانونی بیان می‌شود و چرا جابجایی میلیونی آرا به راحتی در سطح افکار عمومی مطرح می‌شود. طرح این مباحث بسیار خطرناک است و تأثیرات نامطلوبی بر روی مردم و برای نظام در سطح بین‌المللی گذاشته و خوراک خوبی برای دشمنان فراهم می‌کند.           

captcha