فاطمه حبيبی، مسئول غرفه مركز فناوری اطلاعات حوزه علميه خواهران در گفتوگو با كانون خبرنگاران
ايكنا،
نبأ، با اشاره به فعالیتهای غرفه این مرکز در بیست و پنجمین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم که در مصلای تهران در حال برگزاری است، گفت: اهداف اين مركز توسعه كاربردی فناوری اطلاعات و مكانيزه كردن فرآيندها و فعاليتها و برنامهريزی جهت تجهيز علمی اساتيد، طلاب و دانشآموختگان به فناوری روز در مدارس علميه خواهران سراسر كشور است.
وی با برشمردن برخی از دستاوردهای اين مركز، اظهار کرد: موتور جستوجوی امين سرچ رساله تمامی مراجع و علما را بهصورت كامل و هوشمند با امكان پرسش و پاسخ در اختيار عموم قرار داده است.
حبيبی با اشاره به دو سرويس اصلی كوثرنت و كوثر بلاگ، افزود: كوثرنت با 80 هزار عضو فعال جامعه مجازی با رويكرد پژوهشی، علمی و اجتماعی است كه امكان دسترسی به پاياننامههای سطوح 2، 3 و 4 طلاب را از سال 83 تا 93 بهصورت كامل و همچنين متن مقالات اساتيد و طلاب حوزههای علميه كه در مجلات معتبر علمی به چاپ میرسد را فراهم آورده است.
وی ادامه داد: كوثر بلاگ با حدود هشت هزار وبلاگ كه تمركز اصلی آنان در توليد و نشر محتوای دينی با محوريت طلاب در موضوعات اصلی دين، زن و خانواده است، محيطی امن و سالم جهت فعاليت طلاب خواهر است.
مسئول غرفه مركز فناوری اطلاعات حوزه علميه خواهران اظهار كرد: نرمافزار اندرويد شيدای امين ويژه زندگانی حضرت خدیجه(س)، به سه زبان فارسی، انگليسی و اردو مخاطب را با زندگانی این بانوی بزرگوار از تولد تا وفات، همچنین حوادث مهم و نقاط عطف زندگی ایشان که با تاریخ شکوهمند اسلام گره خورده است، آشنا میكند.
وی افزود: نسخه اندرويد شيدای امين بر اساس اولين نرمافزار مأخذشناسی زندگانی حضرت خدیجه(س) است كه يک كار علمی تحقيقی بزرگ و حاصل تلاش سه ساله گروهی از محققان در مركز فناوری اطلاعات مديريت حوزههای علميه خواهران است كه اكنون به شكل رايگان در اختیار عموم علاقهمندان قرار دارد.
حبيبی بيان کرد: مركز فناوری اطلاعات حوزه علميه خواهران برای طلابی كه قادر به حضور فيزيكی در حوزههای علميه نيستند امكان آموزش مجازی را از سال 1384 را فراهم آورده كه در آن از آموزش گرفته تا امتحانات همه به شكل آنلاين و مجازی صورت میگيرد.
وی در پايان گفت: آموزش مجازی با استقبال بسيار خوبی از سوی خواهران طلبه مواجه شده است به گونهای كه اكنون نزديک به پنج هزار طلبه در سطوح 2، 3 و 4 در اين مركز مشغول به تحصيل به شكل غيرحضوری هستند.
محمدجواد صفری