حسین سرو قامت، مدیرکل فرهنگی نهاد رهبری در دانشگاه ها، در گفتوگو با
خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا)، درباره فعالیتهای قرآنی این نهاد در دانشگاههای کشور اظهار کرد: ما در نهاد رهبری، دارای یک مرکز قرآن و عترت هستیم که یک حلقه اتصال بین نهاد و دانشگاههای کشور است و منظور از دانشگاهها، هم کانونهای قرآن و عترت دانشگاهها که با نهاد کار میکنند و هم مجموعههای در دانشگاهها است که عمدتا با معاونتهای فرهنگی و دانشجویی دانشگاهها در ارتباطاند و یا دانشجویانی که خودشان علائق قرآنی دارند و در این بخشها با نهاد رهبری همکاری میکنند.
وی ادامه داد: ارتباط ما با دانشگاهها، نوعی ارتباط ستاد با صف است؛ یعنی هماهنگی، اطلاع رسانی، الگوسازی و فراهم کردن شرایطی که دانشگاهها بتوانند از فعالیتهای همدیگر بهرهبرداری کنند.
سروقامت یادآور شد: همچنین خودمان به عنوان مجموعه ستاد نهاد رهبری در دانشگاهها، کارهایی را دنبال میکنیم؛ مخصوصا جشنواره ملی قرآن و عترت که چند سال است در دانشگاهها برگزار میشود و امسال هم وزارت بهداشت، متصدی برگزاری آن است و شاید یکی از مهمترین و دامنهدار ترین جشنواره هایی است که در کشور برگزار میشود.
مدیرکل فرهنگی نهاد رهبری در دانشگاهها درباره فعالیتهای این نهاد در بیست و پنجمین نمایشگاه قرآن اظهار کرد: نهاد رهبری در دانشگاه ها در این نمایشگاه غرفه دارد اما فعالیت ما فراتر از یک غرفه است و با دوستانی که در جشنواره ملی قرآن و عترت، بخش های دانشگاهی را عهدهدار هستند، تیمی را تشکیل دادهایم که این افراد بتوانند مباحث قرآنی را با هماهنگی مرکز قرآن و عترت نهاد رهبری در دانشگاهها تدارک ببینند.
وی در ادامه به بیان پیشنهادات خود برای توسعه فعالیتهای قرآنی در دانشگاههای کشور پرداخت و گفت: یکی از مهم ترین اقداماتی که باید انجام شود، برگزاری همین نمایشگاه قرآن است و تمام همکاران ما بر این مسئله اتفاق نظر دارند که کاری که در طول سال می توانیم به صورت بسیار پراکنده انجام دهیم، این فرصت در نمایشگاه بین المللی قرآن فراهم است که آن را انجام دهیم.
سروقامت یادآور شد: کسانیکه در نمایشگاه قرآن مشاهده میکنید، افرادی هستند که به قرآن علاقه مندند، دغدغههای قرآنی دارند و با قرآنم مأنوس هستند. اگر کسی با قرآنی، اُنسی نداشته باشد یا بخشی از دغدغههای فکری یا رفتاری یا سازمانی وی، قرآن کریم نباشد، قاعدتا با نمایشگاه قرآن کریم ارتباطی پیدا نمیکند.
مدیرکل فرهنگی نهاد رهبری در دانشگاه ها ادامه داد: ما در همین چند روزی که از عمر نمایشگاه می گذرد، توانستهایم افراد مختلفی که صبغه قرآنی دارند را ملاقات کرده و با آنها ارتباط برقرار کنیم. همچنین تعامل بین دستگاههای فرهنگی و قرآنی که در این نمایشگاه اتفاق میافتد، تعاملی بسیار سازنده است و امیدواریم بعد از ماه مبارک رمضان از این عقبه برای بهبود کارهای خود در دانشگاه های استفاده کنیم؛ چون به فعالیت ما در دانشگاه کمک می کند.
وی افزود: بنده در بازدیدی که از غرفههای مختلف دانشگاهی داشتم، مشاهده کردم که دانشگاههای مختلف با همه بضاعتی که داشتند، به نمایشگاه قرآن آمدهاند؛ هرچند که گلایههایی نسبت به کمبود جا و دیگر مضیقهها داشتند و ما خوشحالیم که این اتفاق قرآنی، سالی یکبار و آن هم در ماه مبارک رمضان در کشور ما اتفاق می افتد.
سروقامت یادآور شد: ما در طول سال، بخشهای عمدهای از فعالیت های قرآنی خود را از طریق خبرگزاری
ایکنا منعکس میکنیم و این توفیقی است که با همکاری یکدیگر، حداقل بخشی از فعالیت های قرآنی دانشگاهیان را منعکس کنیم.
مدیرکل فرهنگی نهاد رهبری در دانشگاه ها در پایان گفت: ما در دانشگاه های مختلف کشور، کانون های قرآن و عترت بسیار و دانشجویان فعال و خودجوشی داریم که می توانند به بهبود فعالیت های قرآنی در کشور کمک کنند.