وی گفت: اعتقاد شخصی من این است که در شرایطی کنونی حوزه فرهنگ و هنر تبدیل به یک فرایند صنعتی شده و اینگونه نیست که بتوان به شکل حسی و ناخودآگاه به صرف فعالیت در زمینه فرهنگی و هنری و یا تحصیل در یکی از رشتههای مرتبط هنری، مدیر موفقی در عرصه فرهنگ و هنر شد. باید با فرض داشتن اطلاعاتی در زمینههای تخصصی و مورد علاقه، به روابط تجاری و صنعتی در حوزه فرهنگ و هنر برای تبادلات مؤثر در آن به عنوان پدیدهای درآمدزا فکر کرد.
ارجمند تاکید کرد: فرهنگ و هنر ایرانی سرشار از انگارههای آئینی و دینی است که ریشه در باورها و عقاید اقوام مختلف ایرانی دارد؛ این جلوههای فرهنگی و هنری به شکل سنتی از دیرباز در قالب رویدادهای فرهنگی و هنری میان اقوام ایرانی تجلی یافته و البته به شکل تصادفی در مواجهه با مخاطبان قادر است مجموعهای از پیامها و اهداف مورد نظر را منتقل کمد و بر ذهن مخاطبان خود اثرگذار باشد.
این آهنگساز و کارشناس موسیقی در ادامه گفت: اگر نگاه به حوزه مدیریت فرهنگی و هنری نگاهی استراتژیکی نباشد، قطعاً بسیاری از این ظرفیتهای موجود در یک پدیده فرهنگی و هنری که در قالب اجرای یک اثر و آئین فرهنگی و هنری متجلی میشود قادر نخواهد بود تأثیر عمیق خود را آن گونه که شایسته و بایسته است بر روی مخاطب بگذارد.
مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری افزود: لذا بر همین اساس در شرایط کنونی نیاز به فعالیتی استراتژیک با رعایت تمامی اصول و موازین صنعتی و تجاری در عرصه فرهنگی داریم تا علاوه بر اثربخشی بیشتر شاهد رشد روزافزون فرهنگی باشیم و بابی جدید در زمینه اقتصاد فرهنگی به عنوان یکی از حوزههای درآمدزا باز شود.
وی در پایان گفت: در کنار فعالیت در حوزه گردشگری با نگرش علمی، همچنان در حوزه آهنگسازی فیلم و انیمیشن نیز فعالیت دارم و از آنجا که وارد سیامین سال فعالیت در عرصه آهنگسازی فیلم شدهام لذا به زودی آلبومی از منتخب آثار در این زمینه منتشر خواهد شد.