کد خبر: 3634498
تاریخ انتشار : ۰۴ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۲:۲۸

جشنواره بین‌المللی رویان با حضور 45 کشور برگزار می‌شود

گروه سلامت: رئیس پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی از برگزاری هجدهمین جشنواره بین‌المللی تحقیقاتی رویان با حضور 45 کشور جهان و ارائه 239 طرح تحقیقاتی در هفته‌ آینده خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، حمید گورابی رئیس پژوهشگاه رویان در  نشست خبری هجدهمین جشنواره بین‌المللی تحقیقاتی رویان که صبح امروز، 4 شهریورماه در محل پژوهشگاه برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطره دکتر سعید کاظمی آشتیانی بنیانگذار پژوهشگاه رویان اظهار داشت: هجدهمین جشنواره بین‌المللی تحقیقاتی رویان (پزشکی تولید مثل ـ سلول‌های بنیادی) از هشتم شهریور ماه در تالار همایش‌های برج میلاد به مدت سه روز آغاز به کار می‌شود.

وی با بیان اینکه ۲۳۹ طرح تحقیقاتی از ۴۵ کشور جهان به این جشنواره ارسال شده، گفت: بیشترین طرح‌های تحقیقاتی از کشورهای هند با ۲۴‌ طرح، ایتالیا ۲۰ طرح، چین ۲۰ طرح، آمریکا ۱۹ طرح، ژاپن ۱۴ طرح، آلمان ۱۲ طرح، ایران ۱۱ طرح، انگلستان ۱۱ طرح، اسپانیا ۹ و استرالیا ۹ طرح به جشنواره رویان فرستاده شده است.

رئیس پژوهشگاه رویان با بیان اینکه قرار است از ۱۰ محقق ایرانی و خارجی در این جشنواره تقدیر شود، گفت: طرح‌های تحقیقاتی در گروه‌های سلول‌ بنیادی، پزشکی بازساختی، جنین‌شناسی، ژنتیک، ناباروری زنان و ناباروری مردان گنجانده شده‌اند.

گورابی افزود: همزمان با هجدهمین کنگره بین‌المللی پزشکی تولیدمثل، سیزدهمین کنگره بین‌المللی سلول‌های بنیادی و دوازدهمین سمینار پرستاری و مامایی در پزشکی تولیدمثل برگزار می‌شود.

وی اظهار کرد: ۱۱۹ مقاله در سیزدهمین کنگره سلول‌های بنیادی، ۲۴۳ مقاله در کنگره پزشکی تولیدمثل و ۳۲ مقاله در سمینار مامایی و پرستاری توسط دبیرخانه به تائید رسیده است.

رئیس پژوهشگاه رویان تصریح کرد: طرح‌ها در دو مرحله داوری شده‌اند، که اولین مرحله آن بر اساس معیارهای مشخص و طبقه‌بندی شده و دومین مرحله توسط ۱۶۷ داور (۸۱ داور بین‌المللی و ۸۶ داور ملی) مورد ارزیابی قرار واقع گرفت.

در ادامه این نشست؛ پروانه افشاریان دبیر علمی هجدهمین کنگره بین‌المللی پزشکی تولید مثل نیز با اشاره به برگزاری این کنگره در کنار هجدهمین جشنواره بین‌المللی تحقیقاتی رویان عنوان کرد: در این کنگره 119 مقاله ارائه شده که 73 مقاله آن به صورت پوستر و 9 مقاله به صورت سخنرانی پذیرفته شده است.

وی در ادامه به محورهای این کنگره پرداخت و تصریح کرد: پزشکی مبتنی بر فرد در ناباروری، غده‌های جنسی مصنوعی و زیست شناسی سلول‌های جنسی، شکست در روش‌های درمانی کمک باروری، آندومترویز، نتایج سیکل‌های ART ، آنتی اکسیدان‌های و باروری، حفظ باروری در بیماران سرطانی و بیو تکنولوژی جانوری از محورهای این کنگره هستند.

افشاریان با اشاره به حضور سخنرانان خارجی در این کنگره تصریح کرد: 20 محقق برتر که در حوزه تولید مثل نیز تخصص دارند، در این کنگره به ارائه سخنرانی می‌پردازند، ضمن اینکه این کنگره دارای 14.5 امتیاز بازآموزی برای متخصصان جراحی کلیه و مجاری ادراری تناسلی(اورولوژی)، فوق تخصص خون و سرطان بالغین، زنان و زایمان، دکترای علوم تشریحی(آناتومی)، دکترای بیولوژی تولید مثل، کارشناسی ارشد علوم تشریحی(آنتومی) و 10.25 امتیاز برای برای متخصصان رادیولوژی، پزشکان عمومی، فوق تخصص غدد درون‌ریز  و متابولیسم و دکترای ژنتیک انسانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکترای مامایی و کارشناسی ارشد ژنتیک انسانی است.

در ادامه کوروش شاه‌پسند، دبیر علمی سیزدهمین سمینار بین‌المللی سلول‌های بنیادی نیز با بیان اینکه سعی شده به کاربردی استعمال سلول‌های بنیادی نگاه ویژه‌ای داشته باشیم گفت: تلاش شد دانشمندان این حوزه را در سراسر جهان شناسایی کرده از آنان برای حضور در این کنگره دعوت کنیم تا آخرین یافته‌های خود در این حوزه را ارائه دهند.

وی همچنین به تشریح محورهای این کنگره پرداخت و بیان کرد: فناوری سلول‌های بنیادی، پزشکی بازساختی، فناوری‌ سلول‌های پرتوان انسانی، مهندسی بافت، مدل‌سازی بیماری، پزشکی مبتنی بر فرد، سلول‌های بنیادی سرطانی و فرآورده‌های درمانی پیشرفته می‌شود.

شاه‌پسند بیان کرد: تعداد کل مقالات دریافتی به این کنگره بین‌المللی تحقیقاتی ۱۹۴ مقاله بوده که از این تعداد ۹۱ مقاله خارجی بوده است؛ این مقالات از کشورهای آمریکا، انگلستان، چین، آمریکا، استرالیا، هند، ایتالیا، لبنان، هلند، فرانسه، کانادا، مصر، بلژیک، مالزی، ترکیه و عراق هستند.

وی یادآور شد: این کنگره نیز دارای امتیاز بازآموزی برای متخصصان جراحی مغز و اعصاب، بیماری‌های پوشت، بیماری‌های مغز و اعصاب، فوق تخصص گوارش بالغین(داخلی)، متخصصان بیماری‌های داخلی، هماتولوژی آزمایشگاهی و بانک خون، متخصصان بیماری‌های داخلی، علوم آزمایشگاهی، زیست فن‌آوری پزشکی(بیوتکنولوژی پزشکی)، پزشکی مولکولی، علوم تشریحی، بیوشیمی، بالینی، خون شناسی آزمایشگاهی و بانک خون، زیست فناوری میکروبی و بیوتکنولوژی پزشکی و کارشناسان و کارشناسان ارشد علوم آزمایشگاهی است.

زهرا عزآبادی دبیر علمی دوازدهمین سمنار پرستاری و مامایی در رابطه با این سمینار اظهار کرد: تمرکز امسال اما در این سمینار بر روی بیماری‌های باروری و مراقبت‌های پرستاری، حمایت‌های روحی و روانی به صورت عملی برای بیمارانی است که به ما مراجعه می‌کنند.

وی افزود: در کنار این سمینار کارگاهی برای پیش‌گیری و کارهای علمی بر روی مسائل مختلف پرستاری و مراقبت در درمان بیماری‌های ناباروری برگزار می‌شود.

عزآبادی یادآور شد: 32 مقاله به این ارسال شده است؛ که 6 مقاله به صورت سخنرانی و 15 مقاله به صورت پوستر پذیرفته شده است ضمن اینکه این کنگره دارای امتیاز بازآموزی برای کارشناسان، کارشناسان ارشد و دکترای پرستاری، مددکاری اجتماعی و متخصصان بهداشت باروری است.

captcha