وی ادامه داد: در دوره اخیر این مهرواره شرکت ندارم ولی یک اثر نمایشی در اختیار گروه ما هست که در صورت تمایل دوستان، میتوانیم آن را در مقطع زمانی مورد نظر مسئولان روی صحنه ببریم.
جانمی تصریح کرد: اینکه «مهرواره تئاتر ماه» در دوره اخیر برگزاری یک بازه زمانی یکساله را برای اجرای آثار خود در نظر گرفته، رویکرد مثبت و سازندهای است و حداقل اینکه گروههای نمایشی شهرستانی قادر خواهند بود با تعداد اجراهای بیشتری که برای آنها در نظر گرفته شده است، بیشتر عرض اندام کنند و ظرفیت و استعدادهای ناشناخته خود را بیشتر در معرض دید مخاطبان قرار دهند.
کارگردان نمایش «اینجا خونه منه» که با همین اثر نمایشی نیز در دومین «مهرواره تئاتر ماه» شرکت کرده بود گفت: تحقق این هدف متضمن این است تا با ارائه ساز و کارهایی میزان جذب مخاطب به اجراهای این مهرواره افزایش یابد که البته متأسفانه به دلایلی در دو دوره گذشته این مهرواره چندان استقبالی را از سوی مخاطبان شاهد نبودیم.
وی افزود: یکی از آن دلایل که البته ممکن است پیشتر بارها به آن اشاره شده باشد، استقرار اماکن نمایشی حوزه هنری در محیط و فضاهایی نامتعارف است که البته باید تمهیدی اندیشیده شود که مخاطبان و تماشاگران تئاتر با کمترین دغدغه، دسترسی آسانی به این فضاهای نمایشی داشته باشند.
جانمی در ادامه گفت: از دیگر دلایل این مسئله میتوان به این نکته مهم اشاره کرد که اساساً گروههای شرکتکننده در این مهرواره در زمینه مخاطبشناسی آثار خود و جذب آنها به منظور حضور در سالن نمایش اختیارعمل ندارند و مسئولان برگزاری این مهرواره شخصاً در این زمینه اقدام میکنند.
وی اظهار داشت: «مهرواره تئاتر ماه» عملاً فروش بلیط گیشه ندارد و مسئولان برگزاری آن تنها با در اختیار قرار دادن بلیط نمایشهای حاضر در آن به ارگانها و سازمانها و ادارات آنها را برای تماشای تئاتر ترغیب میکنند که در عمل نتیجهای نیز دربر ندارد و استقبال چندانی از آنها صورت نمی گیرد.
جانمی در پایان گفت: به نظر می رسد مسئولان مهرواره باید حداقل در مورد درصدی از سهمیه بلیط اجرای هر یک از آثار نمایشی این رویداد تئاتری بخشی از مسئولیت را به عهده گروههای نمایشی بگذارند تا آنها با دعوت و جذب مخاطبان مورد نظر خود تنوعی در طیف مخاطبان مهرواره به وجود آورند و از طریق فروش بلیط تا حدودی نیز به چرخه اقتصادی نمایش کمک کنند.