ضرورت تقویت فرهنگ ایثار و شهادت/ متناسب با نیاز نسل جوان برنامه‌ریزی کنیم
کد خبر: 3754240
تاریخ انتشار : ۱۷ مهر ۱۳۹۷ - ۱۰:۵۲

ضرورت تقویت فرهنگ ایثار و شهادت/ متناسب با نیاز نسل جوان برنامه‌ریزی کنیم

گروه فرهنگی - استاندار خراسان‌شمالی تأکید بر کسب اطلاعات و آگاهی بیشتر در زمینه دفاع مقدس و فرهنگ ایثار و شهادت، گفت: باید در زمینه ترویج این فرهنگ انتظارات جوانان را بدانیم و برای اثربخشی بیشتر با آنان تصمیم‌گیری کنیم.

اثربخشی در زمینه فرهنگ ایثار و شهادت مستلزم تصمیم گیری با جوانان استبه گزارش ایکنا از خراسان‌ شمالی، محمدرضا خباز، استاندار خراسان‌ شمالی روز گذشته، 16 مهرماه در شورای فرهنگ عمومی استان اظهار کرد: در نسل امروز کشش برای دریافت اطلاعات وجود ندارد و شرایط هم به نحوی نبوده که آنچه نسل جوان از فرهنگ جبهه و شهادت می‌خواهد بیان شود، بنابراین امروز ما باید بدانیم نسل جوان چه می‌خواهد و متناسب با آن برنامه‌ریزی کنیم.
وی با بیان اینکه باید بر مبنای نیاز جوانان برنامه‌ریزی کنیم و تصمیم‌گیری به تنهایی و بدون اینکه درک درستی از نیازهای جوانان داشته باشیم اثری ندارد، عنوان کرد: درد را باید به وسیله خود مردم درمان کرد و کارها در زمینه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت باید شکل اجرایی و عملیاتی داشته باشد.
وی با تأکید بر بررسی نقاط ضعف و قوت برنامه‌های پیشنهادی دستگاه‌ها در زمینه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، افزود: اگر بخواهیم به این برنامه‌ها قدرت اجرایی شدن ببخشیم باید برای آنها زمان تعریف کنیم و براساس برنامه زمان‌بندی شده پیش برویم.
خباز با بیان اینکه دستگاه‌ها می‌توانند از امکانات و ظرفیت‌های موجود یکدیگر استفاده بهینه داشته باشند، گفت:هم افزایی در بین دستگاه‌ها وجود داشته باشد تا بتوانیم از امکانات فراوانی که وجود دارد بهره ببریم.
وی با اشاره به اینکه انجام کارهای سمعی و بصری در زمینه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت از چندین سخنرانی تاثیرگذاری بیشتری در جامعه و به خصوص بر روی نسل جوان دارد، عنوان کرد: در پژوهش باید اول به سراغ خود جوانان برویم و مردم در پیش برد برنامه‌ها وارد عرصه عملیاتی شوند و ما فقط به عنوان مجری و حامی پشت سر آنان حرکت کنیم.
حسین فرخنده، دبیر شورای فرهنگ عمومی خراسان‌شمالی با اشاره به برگزاری جلسات کارگروه علمی - مشورتی ذیل موضوعات فرهنگ عمومی، اظهار کرد: پژوهش و هم‌افزایی در برنامه‌ها ازجمله اهدافی است که در خصوص توسعه و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت دنبال می‌کنیم.
وی با بیان اینکه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت یکی از گفتمان‌های قدرتمند میهن اسلامی برای مقابله با جنگ نرم دشمن است، افزود: تقویت فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه و حفظ و صیانت از آن باید مورد توجه قرار بگیرد و راهکار و برنامه‌های راهبردی نیز باید در شورای مربوطه هم‌افزایی شود.
وی با بیان اینکه تحقق این امر مستلزم انجام پژوهش‌های بنیادی و جلوگیری از موازی کاری در دستگاه‌های مختلف است، عنوان کرد: به همین منظور و به دلیل اهمیت موضوع، ١٥٦ برنامه از ٣٧ دستگاه اجرایی استان دریافت و تحلیل محتوا شد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان‌شمالی اظهار کرد: درنهایت ١١ پیشنهاد در راستای توسعه و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در کمیته علمی،مشورتی شورای فرهنگ عمومی استان احصاء شد.
فرخنده با بیان اینکه بخشی از این پیشنهادات، شامل فعالیت‌های عملیاتی و اجرایی و بخشی نیز مطالعاتی است، افزود: شورای فرهنگ عمومی به سبب اینکه جایگاه بالاتری در برنامه‌ریزی و نظارت نسبت به سایر دستگاه‌ها دارد، به این نتیجه رسیدیم پژوهش‌هایی را در این زمینه داشته باشیم.
وی از برگزاری همایش سبک زندگی در ٢٣ آبان ماه امسال در استان خبر داد و گفت: خراسان‌شمالی در سال جاری توانست در هشتمین کنگره بین‌المللی امام سجاد(ع) از میان ٢١ استان و ٢٦ کشور جهان، عنوان استان برتر را کسب کند.
انتهای پیام.

captcha