پلیس فتا در رابطه با پیامک جعلی مربوط به سفر اربعین، ثبتنام و ارز اربعین به زائران هشدار داد و تأکید کرد: این پیامکها را نادیده بگیرید تا در دام کلاهبرداران نیفتید.
مسئول کمیته ثبتنام و اعزام ستاد مرکزی اربعین کشور از ارائه اپلیکیشن «همیار اربعین» خبر داد و گفت: تلاش شده این اپلیکیشن تمامی نیازهای زائران را تأمین کند.
کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، از شرکتهای دانشبنیان، سرمایهگذاران و فعالان صنایع خلاق برای مشارکت در احیا و بازتولید محصولات ماندگار خود دعوت کرد.
پلیس فتا به شهروندان هشدار داد که در روزهای برگزاری مراسم تشییع و تدفین پیکر رهبر شهید، مراقب پیامکها و لینکهای جعلی با عنوان رزرو محل اقامت، پارکینگ یا دریافت بلیت باشند.
رئیس سازمان بسیج دانشآموزی کشور، از راهاندازی و آغاز به کار نرمافزار هوشمند «زائر قائد» خبر داد و گفت: این سامانه با هدف ساماندهی، انسجامبخشی و ارائه خدمات گسترده به زائران در مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید در تهران طراحی و تدارک دیده شده است.