جنبش حماس اعلام کرد: ما از پاسخ ایران و یمن بسیار قدردانی میکنیم؛ تلاش برای توقف تجاوزات صهیونیستی و جنایتهای مستمر آن در غزه، کرانه باختری، قدس و لبنان به اولویت فوری تبدیل شده است.
مفتی جعفری لبنان با هشدار از اینکه مقامات لبنانی، پشت درهای بسته، به اسرائیل تروریست امتیاز ویژه میدهند تا لبنان را ریشهکن کند، تصریح کرد: این موضوع امنیت ملی است، نه کالایی که در عرصه سیاسی بر سر آن چانهزنی شود. صادقانه بگویم، مقامات لبنان میخواهند امنیت ملی خود را به آمریکا و اسرائیل واگذار کنند.
معاون وزیر خارجه یمن در اظهاراتی با بیان اینکه جبهه لبنان جبهه همه امت اسلامی در مقابل دشمن مشترک است، تأکید کرد که در برابر تجاوزهای رژیم صهیونیستی در کنار شما هستیم.
پپ گواردیولا، سرمربی تیم منچسترسیتی در واکنش به انتقادها از لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا به دلیل حمایت از فلسطین، تأکید کرد: بازیکنان فوتبال حق دارند درباره مسائل انسانی و سیاسی اظهار نظر کنند؛ باید به موضع لامین افتخار کرد.
دبیرکل حزب الله ضمن درخواست خروج لبنان از مذاکرات مستقیم با اسرائیل، تاکید کرد: سلاح و مقاومت و ساماندهی امور داخلی لبنان هیچ ربطی به هیچ کس در خارج از کشور ندارد.
شبکه تلویزیونی آمریکایی CNN در گزارشی با اشاره به استفاده حزب الله از پهپادهای انتحاری که به صورت اوپتیک کار میکنند تأکید کرد: ارتش اسرائیل از مقابله با این تهدید فزاینده ناتوان است.