کد خبر: 3755721
تاریخ انتشار : ۲۲ مهر ۱۳۹۷ - ۱۳:۳۷
حجت‌الاسلام‌والمسلمین مؤمنی:

تمسک به قرآن و اهل بیت(ع) متضمن حیات طیبه است

کانون خبرنگاران نبأ ــ سخنران حرم بانوی کرامت گفت: تمام راه‌های اصلی و فرعی رسیدن به کمال و تضمین‌کننده حیات طیبه و سعادت و رستگاری در دنیا و آخرت منحصر به تمسک‌جویی به قرآن و کلام اهل بیت(ع) است و متوسل شدن به غیر از این‌ها باعث گمراهی است.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ؛ حجت‌الاسلام‌والمسلمین مؤمنی شب گذشته، 21 مهرماه در شبستان امام خمینی(ره) حرم بانوی کرامت گفت: بنا بر فرموده امام حسین(ع)، اگر شخصی پنج خصلت مهم را داشت با او معاشرت و ارتباط داشته باشید که می‌تواند خیر کثیر از او ساطع شود و اگر پنج خصلت را نداشته باشد نه خودش خیری دارد و نه می‌تواند به دیگران خیر برساند.
وی افزود: تمام راه‌های اصلی و فرعی رسیدن به کمال و تضمین‌کننده حیات طیبه و سعادت و رستگاری در دنیا و آخرت منحصر به بهره جستن و تمسک‌جویی به قرآن و کلام اهل بیت(ع) است؛ توسل به غیر از این‌ها باعث گمراهی است.
استاد حوزه علمیه در تبیین این پنج خصلت، گفت: اولین خصلتی که یک انسان باید داشته باشد، عقل کامل است؛ این شخص باید تمام فعالیت‌هایش را بر اساس عقل مدیریت کند. عقل کامل یعنی عقلی که به واسطه آن خداوند رحمان عبادت می‌شود.
سخنران حرم بانوی کرامت افزود: خصلت دوم مربوط به دین است و دین هم یعنی مجموعه‌ای از قوانین ارزشی که در برگیرنده بایدها و نبایدهاست که مربوط به انجام واجبات و ترک محرمات است؛ باید انسان دین کاملی داشته باشد تا بتواند صاحب خیر کثیر شود.
حجت‌الاسلام مؤمنی در ادامه عنوان کرد: داشتن ادب نیز سومین خصلت یک انسان کامل و انسان صاحب خیر کثیر است و بهترین ارثی که یک پدر می‌تواند برای فرزندان خود به ارث بگذارد ادب است، ادب گوهری گران‌بها و با ارزش است.
وی افزود: حیا و عفت نیز چهارمین خصلتی است که امام حسین(ع) برای یک انسان صاحب خیر کثیر برشمرده‌اند و از مسائلی که باعث از بین رفتن حیا می‌شود کثرت خطا و زیاده سخن گفتن و کوچک شمردن گناهان است.
وی در پایان تأکید کرد: پنجمین خصلتی که برای صاحبان خیر کثیر از سوی امام حسین(ع) بیان‌ شده مربوط به حسن خلق و اخلاق خوش است که رزق را زیاد می‌کند، خروج از مدار حسن خلق باعث از بین رفتن برکات دنیوی و گرفتار شدن به عقوبت اخروی خواهد شد.
حسین شاهبداغی
انتهای پیام

captcha