رشد مراکز دانش‌بنیان فرصتی برای ثروت‌آفرینی است
کد خبر: 3772618
تاریخ انتشار : ۲۴ آذر ۱۳۹۷ - ۱۹:۰۹

رشد مراکز دانش‌بنیان فرصتی برای ثروت‌آفرینی است

گروه اجتماعی- معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع انسانی استانداری کردستان، با اشاره به اینکه توسعه مراکز دانش‌بنیان و پژوهش‌های مؤثر می‌تواند ارزش افزوده زیادی برای استان داشته باشد، گفت: این راه فرصتی برای ثروت‌آفرینی است که از طریق آن با هزینه‌های، کمی بهره‌های فراوانی نصیب جامعه می‌شود.

رشد مراکز دانش بنیان فرصتی برای ثروت آفرینی است

به گزارش ایکنا از کردستان، حسین فیروزی، معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع انسانی استانداری کردستان، در حاشیه برپایی نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری استان اظهار کرد: نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری کردستان در راستای آغاز هجدهمین مراسم هفته پژوهش در کشور، در محل پارک علم و فناوری استان راه‌اندازی شده است.
وی با بیان اینکه این نمایشگاه باهدف تشویق پژوهشگران، فناوران و نوآوران استان و به نوعی معرفی و تبیین آنان به قسمت‌های مختلف جامعه برپا شده است، افزود: تجاری‌سازی دستاوردهای پژوهشی، کاربردی شدن آن در جامعه، ارزش افزوده و خلق ثروت توسط این دستاوردها از جمله اهداف این نمایشگاه است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع انسانی استانداری کردستان عنوان کرد: خوشبختانه استان کردستان در این زمینه راه خود را پیدا کرده است و طی چند سال اخیر پارک علم و فناوری، دانشگاه‌ها و مراکز علمی و فناوری به درستی عمل کرده و امروز شاهد استقبال گسترده مردم استان از این نمایشگاه نسبت به گذشته هستیم که این نشان می‌دهد، مسیر را درست انتخاب کرده‌ایم.
وی با تأکید بر اینکه دستاوردهای دانش بنیان و پژوهش‌های مؤثر می‌تواند ارزش افزوده زیادی برای استان داشته باشد و زمینه فعالیت‌های دانش بنیان اقتصادی را برای کردستان فراهم کند ادامه داد: این راه فرصتی برای ثروت آفرینی است و با هزینه‌های کمی بهره‌های فراوانی نصیب جامعه می‌شود.
فیروزی، با قدردانی از پژوهشگران و فناوران استان که طی سال گذشته فعالیت داشته‌اند و امروز حاصل فعالیت‌های خود را در این نمایشگاه به معرض نمایش گذاشته‌اند، بیان کرد: فعالان اقتصادی، صاحبان ایده و همه کسانی که می‌توانند نتایج کار را به خلق ثروت و ارزش افزوده تبدیل کنند باید از این نمایشگاه بازدید کرده و از این این دستاوردها در عمل استفاده کنند.
وی اعلام کرد: اکثر شرکت‌ها و یا نهادهای فناور و پژوهشگر شرکت کننده در این نمایشگاه از دانشگاه‌های کردستان، علوم پزشکی، دانشگاه آزاد، پیام نور و پارک علم و فناوری استان هستند، و تعلق گرفتن فضا و مکان در حد نیاز برای آن‌ها، اختصاص تسهیلاتی در زمینه صدور مجوز، کمک‌های جزئی مالی از جمله کارهایی است که برای این شرکت‌ها انجام می‌شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع انسانی استانداری کردستان یادآور شد: اگر چه این حمایت‌ها کافی نیست اما نوید بخش حمایت‌های بیشتری برای این شرکت‌ها است.
انتهای پیام

captcha