کد خبر: 3787172
تاریخ انتشار : ۱۴ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۷:۱۹
رئیس بسیج اساتید تهران بیان کرد:

‌لبیک یک‌هزار استاد برجسته برای حل مسائل و مشکلات کشور

گروه جامعه ــ رئیس سازمان بسیج اساتید تهران بزرگ با اشاره به جزئیات آئین ملی چهل‌سالگی انقلاب اسلامی در دانشگاه تهران، گفت: توجه ویژه بسیج اساتید با سابقه ۱۵ساله معطوف به حل مسائل و مشکلات کشور شده و می‌خواهد با رویکرد جهادی به حل این مشکلات اقدام کند و لذا بسته‌های مختلفی از جمله تأسیس و راه‌اندازی اندیشکده‌های مختلف را در برنامه‌های خود پیش‌بینی کرده است.

به گزارش خبرنگار ایکنا؛ نشست خبری عرفان خسرویان، رئیس سازمان بسیج اساتید تهران بزرگ، امروز یک‌شنبه ۱۴ بهمن‌ماه با موضوع تشریح ویژه‌برنامه‌ها و اقدامات این سازمان در خصوص آئین ملی چهل‌سالگی انقلاب اسلامی با حضور جمعی از معاونان این سازمان در ساختمان مرکزی بسیج اساتید تهران بزرگ برگزار شد.

خسرویان در ابتدای این همایش با بیان اینکه انقلاب ما یک انقلاب فاطمی و برگرفته از این فرهنگ بود و امیدواریم که این فرهنگ تداوم داشته باشد، گفت: به همت سازمان بسیج اساتید کشور، گردهمایی بزرگ جنبش‌های استادی دانشگاه‌ها، مراکز آموزش عالی و پژوهشی باحضور مقامات کشوری و لشکری و یک‌هزار نفر از اساتید دانشگاه‌های مختلف تهران، سه‌شنبه مورخ ۱۶ بهمن‌ماه ۱۳۹۷ رأس ساعت ۹ صبح در تالار فردوسی دانشکده ادبیات دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

رئیس بسیج اساتید تهران بزرگ در ادامه با بیان اینکه در این گردهمایی از چهل نفر از نخبگان جوان و اساتید رویش انقلاب در عرصه‌های علمی، فنی، هنری و ادبی تجلیل می‌شود، ادامه داد: این گردهمایی با سخنرانی‌سیدعزت‌الله ضرغامی، عضو شورای عالی فضای مجازی و رئیس پیشین صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، علی‌رضا زاکانی، کارشناس مسائل سیاسی و اجتماعی و مهرداد بذرپاش، سیاست‌مدار و صاحب‌امتیاز روزنامه وطن امروز برگزار می‌شود. در انتهای این گردهمایی پنل‌هایی با موضوع «چرا انقلاب اسلامی» برگزار خواهد شد. بعد از برگزاری این پنل‌ها بیانیه پایانی بسیج اساتید کشور در چهل‌سالگی انقلاب اسلامی قرائت خواهد شد.

وی در خصوص موضوعات و مسائلی که در این گردهمایی به آن‌ها پرداخته می‌شود، گفت: عمده مباحث مطرح شده در این گردهمایی مسائل خارجی کشور و نظام و حل مسئله و همچنین آینده‌یابی و آینده انقلاب اسلامی در دهه پنجم خود است. در این مباحث هم سعی کرده‌ایم که مباحث به صورت پرسش و پاسخ ارائه شود تا حضار به پاسخ سؤالات خود در مباحث مختلف انقلاب اسلامی برسند.

خسرویان در خصوص فعالیت سایر دانشگاه‌ها و برنامه‌های آنان در چهل‌سالگی انقلاب اسلامی گفت: تقریباً در تمامی دانشگاه‌های معتبر تهران ویژه‌برنامه‌هایی تدارک دیده شده است؛ لذا به جز دانشگاه تهران در مشهد، دانشگاه مالک اشتر و دانشگاه امیرکبیر با رونمایی از کتاب دستاورد‌ها و در دانشگاه علامه طباطبایی، برنامه‌های ویژه‌ای در نظر گرفته شده است.

رئیس بسیج اساتید تهران بزرگ با اشاره به برگزاری پنل تخصصی این گردهمایی هم گفت: پنل‌های تخصصی بسیج اساتید از دی‌ماه آغاز شده است و تا پایان سال هم ادامه خواهد داشت. این پنل‌ها که یک مورد آن در دانشگاه تهران و همزمان با این گردهمایی برگزار می‌شود، به تمامی موضوعات کشور از جمله فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و اجتماعی می‌پردازد.

وی با تأکید بر اینکه این گردهمایی انسجامی است و پیامی برای مردم دنیا خواهد بود، اظهار کرد: گردهمایی این اساتید که به صورت نمادین در دانشگاه تهران برگزار می‌شود، به دنیا نشان خواهد داد که آن‌ها محکم و استوار پای آرمان‌های انقلاب اسلامی ایستاده‌اند و برای حل مسائل و مشکلات کشور لبیک می‌گویند.

خسرویان با بیان اینکه دستاورد‌های انقلاب اسلامی در این سال‌ها غیرقابل شمارش است، ادامه داد: امروز جمهوری اسلامی در همه عرصه‌های علمی و فناوری ورود جدی پیدا کرده است و توانسته در جایگاه‌های بین‌المللی رتبه‌های قابل قبول و ویژه‌ای را کسب کند. جالب اینجاست که طبق آمار‌های اعلام شده، اکثر این اساتید و نخبگان که برای کشور دستاورد‌های مختلفی را عرضه کرده‌اند و توانسته‌اند رتبه‌های بین‌المللی ایران را در عرصه‌های مختلف ارتقا دهند، زیر چهل سال سن دارند و این یعنی این‌ها ثمره این انقلاب اسلامی هستند.

رئیس بسیج اساتید تهران بزرگ در ادامه از برگزاری نمایشگاهی پیرامون این گردهمایی در دانشگاه تهران خبر داد و افزود: این نمایشگاه آمار و ارقام حوزه دستاورد‌های انقلاب اسلامی ایران در چهل سالگی آن را به نمایش می‌گذارد.

شفیعی، قائم‌مقام بسیج اساتید تهران بزرگ، در ادامه این نشست با بیان اینکه توجه ویژه بسیج اساتید با سابقه ۱۵ساله معطوف به حل مسائل و مشکلات کشور شده است، اظهار کرد: بسیج می‌خواهد با رویکرد جهادی به حل این مشکلات اقدام کند و لذا بسته‌های مختلفی را از جمله تأسیس و راه‌اندازی اندیشکده‌های مختلف را در برنامه‌های خود پیش‌بینی کرده است. این اندیشکده‌ها یک راه میان‌بر برای رسیدن به اهداف و حل مشکلات کشور خواهد بود.

وی ادامه داد: این اندیشکده‌ها در حوزه‌های مختلفی فعال هستند که تا به امروز به ۴۲ مورد رسیده‌اند و هرکدام موضوع خاصی را دنبال می‌کنند. پیگیری این موضوعات به حل مشکلات کشور نیز کمک خواهد کرد. ساز و کار این اندیشکده‌ها با سه کارگروه علمی در حوزه‌های مختلف خواهد بود؛ لذا جدی‌ترین برنامه بسیج اساتید در سال آینده راه‌اندازی این اندیشکد‌ه‌هاست.

در ادامه این نشست، محمد‌رضا ابن‌الدین حمیدی، رئیس شورای سیاست‌گذاری گردهمایی برنامه‌های چهل‌سالگی انقلاب اسلامی بسیج اساتید تهران بزرگ گفت: امروز در شرایطی به چهل سالگی انقلاب اسلامی رسیده‌ایم که همه جهان علیه انقلاب اسلامی متحد شده‌اند و تمدن‌های عثمانی، لیبرالیسم غربی، داعش و امثال این‌ها در مقابل انقلاب اسلامی و شیعه اسلامی قد علم کرده‌اند. حال در چنین شرایطی ما با مجموعه‌ای از اساتید تلاش‌ کرده‌ایم تا ضمن برگزاری این گردهمایی، هویت، ماندگاری و جاودانی انقلاب اسلامی را فریاد بزنیم و بگوییم که تا آخر ایستاده‌ایم.

وی با بیان اینکه این گردهمایی به سؤالات اساسی که امروز در ذهن بسیاری از افراد جامعه خطور کرده است، پاسخ می‌دهد، گفت: اولین سؤال چرایی انقلاب اسلامی است. دومین سؤال این است که انقلاب اسلامی ما در کدام بستر‌های سیاسی و اجتماعی قرار گرفت. سومین سؤال این است که دستاورد‌های این انقلاب در این چهل سال چیست. این‌ها سؤالاتی است که دشمن با فرافکنی به شکل نادرستی پاسخ‌های آنان را در جامعه ارائه کرده است.

انتهای پیام
captcha