کد خبر: 3800629
تاریخ انتشار : ۱۳ فروردين ۱۳۹۸ - ۰۲:۴۴
سیدمیعاد صالحی در گفت‌وگو با ایکنا:

شفافیت، منافع افرادی را به خطر می‌اندازد/ خدمات اجتماعی و فرهنگی را توسعه می‌دهیم

گروه جامعه ــ مدیرعامل جدید صندوق بازنشستگی کشوری با بیان اینکه رویکرد شفافیت، منافع افرادی را به خطر می‌اندازد، اظهار کرد: باید بتوانیم شفاف، پویا و دانش‌‌محور عمل کنیم تا علاوه بر بهبود وضعیت معیشت بازنشستگان، خدمات اجتماعی و فرهنگی بهتری به جامعه هدف ارائه کنیم.

شفافیت، منافع افرادی را به خطر می‌اندازد/ خدمات اجتماعی و فرهنگی را توسعه می‌دهیمسیدمیعاد صالحی، مدیرعامل جدید صندوق بازنشستگی کشوری در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا در پاسخ به این سؤال که اولویت‌های این صندوق برای سال 98 چه خواهد بود؟ گفت: رویکرد شفافیت‌محوری، مهم‌ترین انتظار وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از مدیرعامل جدید صندوق بازنشستگی است، در همین راستا و با صحبت‌هایی که از پیش با ایشان انجام شده، برنامه‌هایی را مدنظر داریم که می‌تواند تحولی در زمینه شفافیت باشد، می‌دانیم که ممکن است به احتمال زیاد، شفافیت، منافع افرادی را به خطر بیندازد و مخالفت‌ها و هجمه‌هایی به طرح مورد نظر وارد کنند اما توکل ما به خدا و امیدمان به مدد اهل بیت(ع) خواهد بود. البته شفافیت، درجه دارد و شاید نتوانیم سریعاً به درجه آخر آن برسیم اما تلاش ما باید این باشد که وضعیت شفافیت بهبود پیدا کند.

جوانگرای و شایسته گزینی

رویکرد دیگر ما در دوره جدید، جوانگرایی و شایسته‌گزینی است که امیدواریم آن را به نحو مطلوبی اجرا کنیم. با توجه به تعدد هلدینگ‌های اقتصادی متعدد از پتروشیمی گرفته تا گردشگری، در مجموعه صندوق بازنشستگی وجود دارد، تخصص‌های زیادی برای بهبود وضعیت این هلدینگ‌ها نیاز داریم که برای تحقق این امر، علاوه بر استفاده کامل از ظرفیت‌های درونی مجموعه، از نیروهای جوان و نخبه استفاده خواهیم کرد. با توجه به نیازهای فرهنگی و اجتماعی، نیاز هست پاسخ داده شود.

رویکرد فسادستیزی

رویکرد بعدی، بحث فسادستیزی است که شفافیت و شایسته‌گزینی، مکمل آن محسوب می‌شود؛ وزیر کار در مورد حقوق‌های نجومی، نحوه استخدام‌ها و گزارش‌های حسابرسی تأکیداتی داشتند؛ عزم ما این است که در این مسایل، شفافیت و فسادستیزی را بالا ببریم. یک تقویم برنامه‌ریزی برای بررسی تحقق اهداف خود، آماده کرده ایم که پس از هر دوره زمانی مشخص بتوانیم گزارش خدمت مردم ارائه کنیم.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشور در ادامه گفت: تمام این رویکردها برای این است که بتوانیم سازمانی پویا، شفاف، دانش‌محور و مبتنی بر شایسته‌سالاری باشد، خروجی اهداف باید چنان باشد که ذی‌نفعان صندوق بازنشستگی یعنی یک میلیون و چهارصد هزار بازنشسته کشورمان، بیشتر متنعم و منتفع شوند. صاحبان و مالکان حقیقی صندوق، این‌ افراد هستند ما باید بکوشیم که این مردم، وضعیت معیشتی مطلوب‌تری داشته باشند و از خدمات اجتماعی و فرهنگی بهتری بهره‌مند شوند. بهبود این خدمات، دغدغه صاحبنظران و از اهدافی است که برای آن تلاش خواهیم کرد. در کل دوست داریم به جایی برسیم که صندوق بازنشستگی کشوری، صندوق آتیه بازنشستگان کشور باشد.

جهاد خدمت می کنیم

وی در پاسخ به این پرسش که: چه شد در شرایطی که بسیاری از هم‌دوره‌ای‌های شما در دانشگاه شریف، خارج را به داخل ترجیح دادند، در کشور ماندید و کارهای اجرایی را انتخاب کردید؟، گفت: یک جمله ای می‌گویم که امیدوارم از آن، شائبه کلیشه برداشت نشود، در دهه 60 جوانانی بودند که از همه دارایی و جان خود برای دفاع از ایران اسلامی و انقلاب گذشتند، ما هم در همان سن و سال اما در بازه زمانی دیگری هستیم که کشور به جهاد علمی و خدمت به مردم نیاز دارد، البته شعار بزرگی است که بگویم من می‌خواهم جهاد کنم اما منظور این است که ما جوانان باید سعی کنیم در مسیر جهاد خدمت به مردم قرار بگیریم. جهاد خدمت با حضور و تلاش جوانان تحصیل‌کرده و نخبه کامل می‌شود. بعضی از دوستانم در دانشگاه صنعتی شریف که البته علاقه‌مند به کشور هستند، خارج از کشور را برای کار و فعالیت انتخاب کردند اما بنده ترجیح دادیم که در داخل کشور بمانم و قدمی بردارم. ما آرمان‌هایی داریم که قرار نیست آن‌ها را معامله کنیم یا اینکه خدای ناکرده شعارمان با عمل‌مان متفاوت باشد.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین در پاسخ به این سؤال که در شورای معاونان و مشاوران وزارت کار با حضور جوانان چه فضایی حاکم است؟ گفت: وقتی در این شورا، فضا، جوانانه می‌شود صراحت در صحبت‌ها و عارضه‌یابی مشکلات بیشتر می‌شود. این روحیه در کنار تجربه انباشته مدیران نسل اول انقلاب می‌تواند دستاوردهای خوبی به ارمغان بیاورد.

گفت‌وگو از مجتبی اصغری

انتهای پیام

captcha