به گزارش ایکنا، حجتالاسلام و المسلمین علامه، رئیس مرکز امور طلاب و خانوادههای جامعةالمصطفی عصر امروز یازدهم اردیبهشت، ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و گرامیداشت روز مشاوره، خاطرنشان کرد: مشاوره و روانپزشکی هنوز در کشور ما جایگاه مناسبی ندارد و از نظر مسائل فرهنگی و حاشیه ای، برخلاف بسیاری از کشورها، همچنان نگاه منفی به آن وجود دارد.
وی همه انسانها را نیازمند مشاوره در عرصههای گوناگون زندگی دانست و ابراز داشت: انسان موجود پیچیدهای است و مشکلات روانشناختی میتواند در بسیاری از امور زندگی و شغلی افراد تأثیرگذار باشد؛ لذا باید به فرهنگسازی درباره مشاوره توجه بیشتری صورت پذیرد.
رئیس مرکز امور طلاب و خانوادهها، نیاز طلاب غیرایرانی و خانوادههای آنان را به خدمات مشاورهای بیش از قشرهای دیگر دانست و ابراز داشت: اهمیت این موضوع به حدی است که خدمات مشاوره در المصطفی باید از حالت انفعالی به فعال تغییر یابد و طلاب و خانوادههای آنان در همه مراحل از این خدمات بهرهمند باشند.
وی راهاندازی بخش مشاوره غیرحضوری را در مرکز مشاوره بلاغ، ارزشمند برشمرد که زمینه دسترسی آسانتر به خدمات مشاوره، به ویژه در زمینه پیگیری روند مشاوره پس از بازگشت طلاب غیرایرانی به کشورهایشان را فراهم میآورد.
علامه روحیه معنویت و ایثار را از لوازم ضروری مشاوران دانست و گفت: پیوند سلامت روانی و معنویت، از نظر پزشکی اثبات شده است. پژوهشهای صورتگرفته نشان میدهد مشاوره بدون توجه به جنبههای معنوی اثر چندانی نداشته، حتی در مواردی، موجب آسیبهای مختلفی گردیده است.
رئیس مرکز امور طلاب و خانوادهها با تأکید بر این که مسائل بودجهای نباید اخلالی در خدمات مشاورهای مرکز بلاغ ایجاد نماید، خاطرنشان کرد: هزینهای که در بخش خدمات مشاوره و سلامت روان ارائه میشود، در حقیقت سرمایهگذاری ارزشمندی به شمار میآید که به توجه به آن میتواند هزینههای چندبرابری به بار آورد.
گفتنی است، در این جلسه، مسئولان مرکز مشاوره و راهنمایی بلاغ، گزارشی از اقدامات این مرکز ارائه کردند که آمادهسازی زیرساختهای لازم برای بخش مشاوره غیرحضوری، از مهمترین آنها به شمار میآید.
انتهای پیام