به گزارش ایکنا؛ مراسم اختتامیه و معرفی برنده سومین دوره جشنواره ملی طراحی مد و لباس دیبا به همت جهاد دانشگاهی واحد هنر و تعدادی از برندهای مطرح حوزه مد و لباس امروز چهارشنبه 11 دیماه در خانه هنرمندان برگزار شد.
در ابتدای این مراسم، الهام زایجانی، دبیر سومین دوره جشنواره ملی طراحی مد و لباس دیبا و معاون فرهنگی جهاددانشگاهی واحد هنر، ارتباط مؤثر بین دانشگاه و صنعت و زایجانی معرفی طراحان گمنام و مستعد به برندهای مطرح کشور را از اهداف این جشنواره برشمرد و گفت: مدیران عامل پنج برند سارک، سله بون، بادیاسپینر، ویکی و ناردیا حامیان این جشنواره هستند که از میان افراد شرکتکننده در جشنواره، پنج گروه را انتخاب و افراد منتخب به مدت دو ماه در این برندها به کارآموزی پرداختند و در نهایت، نفر برتر این رقابت امروز معرفی میشود.
وی از سختیها و مشکلات کار و البته خوبیها و نتایج مثبت ارتباط دانشجویان با صنعت سخن گفت و افزود: دانشجویانی از دانشگاههای تهران، امیرکبیر، علم و فرهنگ و هنر در این جشنواره حضور داشتند و صنعتگران کشورمان نیز از آنها حمایت کردند.
در ادامه رامین جوانرود، مدیرعامل برند بادیاسپینر با اشاره به اینکه در گذشته هیچ تعاملی بین صنعت و دانشگاه وجود نداشت، گفت: صنعتگران از دانشگاه توقعاتی داشتند و دانشگاهیان نیز از صنعت گلههایی داشتند تا اینکه برگزاری رویدادهایی مانند جشنواره دیبا موجب برقراری ارتباط و نزدیک شدن صنعت و دانشگاه شد.
صنعت و دانشگاه در ایران در حال رسیدن به ادبیات مشترک است
وی از قدیمی بودن کتابهای تدریس شده در دانشگاههای طراحی مد انتقاد کرد و ضمن تأکید بر لزوم به روز شدن این منابع، گفت: صنعت و دانشگاه در ایران در حال رسیدن به ادبیات مشترک است.
جوانرود اضافه کرد: ما به یک آینده مشترک فکر میکنیم که در آن دانشجویان طراحی و مهندسی لباس، جذب صنعت شوند و نیازهای صنعت نیز از سوی دانشگاهها سنجیده و مرتفع شود.
وی به شرایط موجود کشور که موجب شده خوشبختانه بخش قابل توجهی از تولیدات لباس کشور در دست تولیدکنندگان داخلی باشد هم اشاره کرد و گفت: اگر ارتباط خوب صنعت و دانشگاه تداوم داشته باشد، میتوانیم با هم آیندهای خوب را رقم بزنیم.
در ادامه مراسم تیزرهایی از پنج گروه برگزیده جشنواره و طرحهای نهایی آنها پخش شد. همچنین صدف کاشانی، برگزیده دوره قبل این جشنواره که توانسته مدیر بخش طراحی یکی از برندهای برتر شود، از تجارب خود در جشنواره دیبا گفت.
قدردانی از مدیران عامل برندهای حامی جشنواره از سوی بهزاد رشیدی، رئیس دانشگاه هنر، عیسی علیزاده، معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی و الهام زایجانی، دبیر جشنواره دیبا، تداومبخش این جشنواره هنری بود و در نهایت الهه خوشدست که با برند بادی اسپینر همکاری کرده بود و گروه همکاریکننده با برند ناردیا با توجه به نظر هیئت داوران و به دلیل کسب امتیاز مشابه، به عنوان گروههای برتر جشنواره انتخاب شدند و جایزه 10 میلیون تومانی جشنواره را به خود اختصاص دادند.
در انتهای این مراسم اعلام شد، حمید رضا طیبی، رئیس جهاد دانشگاهی نیز هدیهای برای برندگان این جشنواره در نظر گرفته است.
انتهای پیام