کد خبر: 3893217
تاریخ انتشار : ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۲
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل تأکید کرد:

فضای مجازی؛ مهم‌ترین ابزار تبلیغ در رمضان

حجت‌الاسلام قاسم جعفرزاده گفت: امسال بنا به شرایط موجود از بحث کرونا، تبلیغ دینی در ایام رمضان با بهره‌گیری از ظرفیت رسانه و فضای مجازی انجام می‌شود.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ؛ حجت‌الاسلام قاسم جعفرزاده، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل در کمیته برنامه‌ریزی ماه رمضان که در اداره‌کل تبلیغات اسلامی این استان برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به نزدیک شدن ماه رمضان و ضرورت بهره‌مندی از فرصت تبلیغی این ایام معنوی، باید برنامه‌های فرهنگی و قرآنی را جدی‌تر و گسترده‌تر از قبل در فضای مجازی انعکاس دهیم.

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان اردبیل، به حضور فعالانه نیروهای فرهنگی زیرمجموعه سازمان تبلیغات اسلامی در فضای مجازی اشاره و بیان کرد: شیوع ویروس کرونا تمام رفتارهای فردی و اجتماعی را تحت شعاع خود قرار داده و تغییرات جدی در روند زندگی مردم ایجاد کرد.

وی با اشاره به این موضوع که فعالیت‌های فرهنگی و قرآنی هیچ‌گاه تعطیل نمی‌شود، گفت: روند انتشار و اطلاع‌رسانی در رمضان ۱۴۴۱ هجری قمری تغییر یافته و امسال برای ترویج فرهنگ اسلام ناب باید از شبکه‌های اجتماعی در حد وسیع‌تری استفاده شود و مبلغان، روحانیون، مداحان، جامعه قرآنی و بدنه‌های فعال مردمی در فضای مجازی باید فعالیت جدی‌تری داشته باشند.

حجت‌الاسلام جعفرزاده، در ادامه افزود: فعالان فرهنگی و قرآنی اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان اردبیل، در قالب کانال‌های مختلف در شبکه‌های اجتماعی و صفحات اینستاگرام قریب به ۱۵۰ هزار عضو داشته و مطالب مختلفی را برای آگاهی‌بخشی به مردم انتشار می‌دهند.

وی اظهار کرد: در فضای مجازی به خاطر شرایط موجود در بحث کرونا، مطالب منتشرشده با تعداد بازدیدکنندگان اعم از هراس‌انگیزی در بین مردم با بازدید ۸ درصد، قم‌هراسی به‌ویژه در اوایل شیوع کرونا با بازدید گسترده، مذهبی‌ها و مخالفت با مسائل بهداشتی ۶ درصد، آموزه‌های دینی و کرونا ۴ درصد، اخبار ۱۶ درصد، عدم شفافیت آمار کرونا ۲ درصد، توصیه‌های بهداشتی ۲۲ درصد، ریز موضوعات اینترنتی اعم از ضعف بشر در برابر قدرت الهی، آزمایش، ابتلا یا عذاب الهی ۲۱ درصد، تقابل علم و دین ۱۱ درصد، صله‌رحم و ارتباطات ۳ درصد، دعا و توسل ۲۷ درصد، آخرالزمان و علائم ظهور ۳۲ درصد، پیام‌های منفی ناکارآمدی دعا و توسل تمسخر ظهور منجی، گرفتار شدن مسلمانان، تعطیلی مساجد و... وجود داشت.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل در پایان بخش سخنان خود بر ضرورت ورود تمام مسئولان برای اجرای بهینه برنامه‌های ماه رمضان از طریق رسانه و شبکه‌های اجتماعی، متناسب با زیست‌بوم منطقه، برنامه‌ریزی دقیق با روش‌های نوین طراحی کنیم تا خروجی فعالیت‌ها کاربردی و مورداستفاده عموم مردم باشد.

سعید قاسم‌پور
انتهای پیام
captcha