کد خبر: 3905318
تاریخ انتشار : ۲۷ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۸
سخنران حرم مطهر رضوی بیان کرد:

تلاش در امور دنیوی؛ وسیله سعادت اخروی

حجت‌الاسلام‌والمسلمین مهدی شریعتی‌تبار گفت: انسان مسلمان برای رسیدن به سعادت اخروی باید در امور دنیوی خویش نیز تلاش کند و آن را به‌عنوان وسیله و پلی برای رسیدن به مطلوب تلقی کند.

به گزارش خبرنگار افتخاری ایکنا، حجت‌الاسلام‌والمسلمین مهدی شریعتی‌تبار، مدیر گروه فقه و اصول بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی، 26 خردادماه در برنامه سخنرانی حرم مطهر رضوی که به صورت تصویری برای زائران پخش شد، به بیان موضوع کسب روزی حلال از نگاه قرآن و سیره حضرت امام صادق(ع) پرداخت و اظهار کرد: رزق حلال از جمله مقولاتی است که مورد اهتمام دین مبین اسلام است و دین به عنوان روش زندگی سعاتمندانه بشر بر کسب روزی حلال تأکید کرده است به طوری که یکی از اسماء الهی، رزاق است.

سخنران حرم مطهر رضوی گفت: بهبود بخشیدن به وضع زندگی و تدارک برخی از برنامه‌های اقتصادی در جامعه نه تنها نقص و عیبی برای یک انسان مسلمان به حساب نمی‌آید، بلکه ناشی از قوت ایمان و اراده استوار او در راه رسیدن به اهداف والای معنوی است.

وی با بیان اینکه کار در اسلام عبادت شمرده شده و تلاش براى زندگى در رتبه جهاد فى سبیل الله قرار گرفته است، افزود: کار و تلاش مبنای سیره عملى اهل بیت(ع) است چراکه از دیدگاه ائمه اطهار(ع) دنیا کمک‌ کار کسب توشه آخرت است.

سخنران حرم مطهر رضوی گفت: امام صادق(ع) کار و تلاش در راه تأمین نیازهای ضروری زندگی را همسان با جهاد در راه خدا قلمداد می‌کرد و می‌فرمود «الکاد علی عیاله کالمجاهد فی سبیل‌الله؛ آن که برای تأمین معاش خانواده‌اش تلاش کند، همانند رزمنده در راه خداست.»

وی با بیان اینکه از منظر پیشوای ششم افراد سست عنصر و بیکار و بی‌تفاوت، مورد خشم و غضب الهی قرار می‌گیرند، تصریح کرد: استقلال اقتصادی، کسب و تجارت، طلب روزى  حلال و... از مصادیق کار و تلاش است.

مدیر گروه فقه و اصول بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی افزود: انسان مسلمان برای رسیدن به سعادت اخروی باید در امور دنیوی خویش نیز تلاش کند و آن را به‌عنوان وسیله و پلی برای رسیدن به مطلوب تلقی کند.

ابراهیم سعیدی
انتهای پیام
captcha