پنج پیشنهاد برای مقابله با اهانت فرانسه به پیامبر(ص)
کد خبر: 3932409
تاریخ انتشار : ۱۰ آبان ۱۳۹۹ - ۱۷:۰۹
در وبینار «محمد(ص)، پیام‌آور انسانیت» مطرح شد؛

پنج پیشنهاد برای مقابله با اهانت فرانسه به پیامبر(ص)

رئیس بنیاد بین‌المللی عاشورا در وبینار «حضرت محمد(ص)، پیام‌آور انسانیت» پنج پیشنهاد را برای مقابله با اسائه ادب به ساحت مقدس پیامبر اعظم(ص) در فرانسه ارائه داد.

به گزارش ایکنا؛ به نقل از بنیاد بین‌المللی عاشورا، وبینار «حضرت محمد(ص)، پیام‌آور انسانیت» روز پنج شنبه، 8 آبان ماه به مناسبت میلاد با سعادت پیامبر گرامی اسلام حضرت محمد(ص) و نوه گرامی ایشان امام جعفر صادق(ع) و همزمان با آغاز هفته وحدت با حضور علماء و شخصیت‌های دینی و مذهبی جهان اسلام و به همت بنیاد بین‌المللی عاشورا و همکاری مرکز امت واحده لبنان برگزار شد.

آیت‌الله محمدحسن اختری، رئیس بنیاد بین‌المللی عاشورا طی سخنانی در این وبینار بر ضرورت اتخاذ موضع صریح، قاطع و شجاعانه در برابر اهانت کنندگان به ساحت مقدس پیامبر اکرم(ص) و خنثی‌کردن این توطئه ننگین علیه امت اسلامی تأکید کرد و گفت: اهمیت تداوم تظاهرات و همایش‌های فکری برای محکوم‌کردن این اقدام بسیار ضروری و مؤثر است.

وی با اشاره به پیام رهبر عظیم الشان انقلاب اسلامی، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به جوانان فرانسه که فرمودند: «از رئیس‌جمهور خود بپرسید: چرا از اهانت به پیامبر خدا حمایت می‌کند و آن را آزادی بیان می‌شمارد؟ آیا معنی آزادی بیان این است: دشنام و اهانت، آن هم به چهره‌های درخشان و مقدس؟ آیا این کار احمقانه، توهین به شعور ملتی نیست که او را به ریاست خود انتخاب کرده است؟ سؤال بعدی این است که چرا تردید در هولوکاست جرم است؟ و اگر کسی چیزی در این‌باره نوشت باید به زندان برود، اما اهانت به پیامبر آزاد است؟»، تصریح کرد: رئیس جمهور فرانسه باید از مسلمانان عذرخواهی کند.

آیت‌الله اختری در ادامه پنج پیشنهاد را به شرح ذیل برای مقابله با چنین اقداماتی در اسائه ادب به ساحت مقدس و نورانی پیامبر اعظم(ص) مطرح کرد:

1 ـ دولت‌های اسلامی باید روابط خود را با فرانسه تنزل دهند.

2 ـ تحریم کالاهای فرانسوی به گونه‌ای که مسلمانان از خرید کالاهای فرانسوی خودداری کنند و علماء و رهبران دینی مسلمان نیز باید خرید و فروش با فرانسه را شرعا تحریم کنند.

3 ـ مسلمانان باید از رفتن به فرانسه خودداری کنند.

4 ـ پارلمان‌های کشورهای اسلامی باید اقدامات بازدارنده‌ای را در برابر دولت فرانسه بررسی و اتخاذ کنند.

5 ـ دادگستری‌های کشورهای اسلامی و حقوقدانان مسلمان و غیرمسلمان باید در دادگاه‌های بین‌المللی علیه رئیس‌جمهور فرانسه به دلیل اهانت به اسلام و مسلمانان شکایت کنند و او را به محاکمه بکشانند.

در ادامه سید الفادی السید، رئیس مرکز امت واحده به موضوع شخصیت و جایگاه پیامبر اکرم(ص) در قرآن مجید پرداخت و تأکید کرد: از ابتدا یهودیان و پس از آن صهیونیسم بین‌الملل تلاش کردند نور چراغ نبوت را که در وجود مبارک حضرت محمد(ص) تجلی یافته بود خاموش سازند و سعی کردند ارزش‌ها و معیارهای دینی را مخدوش کنند بر همین اساس تلاش می‌کنند تا احساسات مسلمانان را برانگیزانند و به ساحت مقدس پیامبر(ص) به نام آزادی اندیشه و دموکراسی جسارت کنند تا بدین وسیله به توطئه سازش با رژیم صهیونیستی و تجاوزات و جنایات آنان پوشش بگذارند.

وی افزود: مرکز امت واحده اقدامات موهن و اظهارات نابخردانه را به شدت محکوم می‌کند و بر ضرورت توحید کلمه و وحدت میان مسلمانان تأکید دارد و آن را تنها راه پاسخگویی و خنثی‌کردن این توطئه صهیونیستی می‌داند.

ولادت پیامبر(ص) روز جهانی انسانیت نامگذاری شود

سیدالفادی السید در بخش دیگری از این سخنانش پیشنهاد داد که روز ولادت پیامبر(ص) به عنوان روز جهانی انسانیت نامگذاری شود و با تشکیل کارگروهی برای اجرایی کردن این پیشنهاد و تدوین قانون مجازات اهانت‌کنندگان به ادیان و کتب آسمانی تلاش شود.

همچنین آیت‌الله شیخ محمد یزبک، نماینده شرعی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در لبنان با اشاره به اسوه بودن پیامبر(ص) برای بشریت از دیدگاه قرآن مجید، گفت: خداوند متعال در آیات قرآن مجید مشخصات و ویژگی‌های بسیاری را به پیامبر(ص) اختصاص دادند از جمله اینکه پیامبر چراغی نورانی است که راه حق و حقیقت را روشن و مردم را از تاریکی به سمت نور هدایت می‌کند.

وی با تأکید بر ضرورت پیروی از آئین اسلام و رویارویی با مستکبران جهان افزود: جامعه انسانی به ویژه مسلمانان اسائه ادب به پیامبر اکرم(ص) و قرآن مجید را به شدت محکوم می‌کنند و آن را بر نمی‌تابند.

شیخ محمد یزبک از مکرون خواست به راه مستقیم بازگردد و در برابر جنایات و فتنه‌انگیزی‌های صهیونیسم مقاومت کند و از مسلمانان نیز خواست با توحید کلمه و عدم کرنش در برابر توطئه‌ها و تحریکات در برابر فتنه‌انگیزی‌ها و شایعات در میان مسلمانان، آگاه و هوشیار باشند.

در ادامه شیخ ماهر حمود، رئیس اتحادیه علمای مقاومت با تأکید بر ضرورت پایبندی به اخلاق و ادبیات حضرت محمد(ص) و پیروی از آئین حیات بخش اسلام، اظهار کرد: اسائه ادب به ساحت مقدس پیامبر(ص) و پیروان وی نتوانست مانع راه و رسم امت اسلامی در دفاع از محور مقاومت و مبارزه با تجاوزگری‌های دشمنان شود و علی‌رغم تقدیم شهدا و قربانیان بسیار، این امت نقشه راه خود را مشترک می‌دانند و آن آزادی فلسطین است.

بنا بر این گزارش، در ادامه وبینار آیت‌الله سیدهادی  مدرسی از علماء و نویسندگان عراقی و آیت‌الله شیخ جواد الخالصی از علمای عراق، شیخ محمد توفیق البوطی رئیس اتحادیه علمای شام و حجت‌الاسلام شیخ محمد جباتی، عضو مجمع جهانی اهل بیت(ع) و استاد حوزه علمیه در کشور مالی درباره فضیلت و شخصیت برجسته حضرت پیامبر اکرم(ص) و توطئه اسائه ادب به ساحت مقدس پیامبر(ص) سخنرانی کردند.

انتهای پیام
captcha