فعالیت ۴۳۷۶ مرکز نیکوکاری کمیته امداد در مساجد سراسر کشور
کد خبر: 3992133
تاریخ انتشار : ۳۰ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۷:۵۹
به مناسبت روز جهانی مساجد اعلام شد:

فعالیت ۴۳۷۶ مرکز نیکوکاری کمیته امداد در مساجد سراسر کشور

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد از فعالیت چهار هزار و 376 مرکز نیکوکاری مسجدمحور در سراسر کشور خبر داد و گفت: برنامه کمیته امداد، راه‌اندازی مراکز نیکوکاری در تمام مساجد است.

فعالیت ۴۳۷۶ مرکز نیکوکاری کمیته امداد در مساجد سراسر کشور

به گزارش ایکنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی کمیته امداد، علیرضا عسگریان، معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد با بیان اینکه بیش از نیمی از مراکز نیکوکاری کمیته امداد در مساجد کشور مستقر است، افزود: بنا داریم در آینده مراکز فعال نیکوکاری در تمامی مساجد دایر شود.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد با گرامیداشت روز جهانی مساجد، گفت: عمل به مسئولیت اجتماعی مساجد بسیاری از مشکلات محلات اعم از مادی و معنوی را مرتفع می‌کند و همین کارکرد، مساجد را تبدیل به رهبران اجتماعی محلات کرده است.

وی ادامه داد: در حال حاضر کمیته امداد هفت هزار و 776 مرکز فعال نیکوکاری در سراسر کشور دارد که چهار هزار و 376 مراکز نیکوکاری ما در مساجد مستقر هستند و سه هزار و 400 مرکز دیگر در مراکز دانشگاهی، صنایع و اصناف فعالیت می‌کنند.

عسگریان در خصوص انگیزه فعالیت بیش از نیمی از مراکز نیکوکاری در مساجد تأکید کرد: از سال ۷۵ یعنی در زمان تشکیل هسته‌های مردمی و بعد از آن امداد محله، همه نگاه‌ها و رویدادهای خیرخواهانه در کمیته امداد با رویکرد مساجد بوده و تأکید بر این بود که هسته‌های مردمی در مساجد تشکیل شود.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد با تأکید بر اینکه امروزه مساجد به معنای واقعی کلمه رهبری اجتماعی جوامع اسلامی را برعهده دارند، گفت: امروز می‌بینیم هر فرد یا خانواده‌ای در هر محله که دارای مشکل است اولین مراجعه‌اش به مساجد است.

وی ادامه داد: معتمدان محلی و امنای مساجد به درستی نیازهای محله را می‌شناسند و بر اساس آن نیازها فعالیت می‌کنند. آشنایی به مشکلات محله و ارائه خدمات به نیازمندان حقیقی کارکردی بسیار ارزشمند است که مساجد آن را برعهده گرفته‌اند.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه پویش احسان عمومی با محوریت مساجد فعالیت کند، افزود: مراکز نیکوکاری که در مساجد فعال هستند، ضمن اینکه در تمام سال فعالیت دارند، در همه مناسبت‌های مذهبی و ملی خدمات‌رسانی می‌کنند که شاهد این خدمات‌رسانی‌ به ویژه در ایام عاشورا و تاسوعا، عید غدیر، قربان و دیگر پویش‌ها بوده‌ایم.

عسگریان در ادامه با اشاره به کارکرد مهم دیگر مساجد در زمینه خدمات‌رسانی به محرومان گفت: مراکز نیکوکاری در مساجد همچنین به محلی برای اتحاد خیرین تبدیل شده است؛ این اتحاد هم برای برنامه‌ریزی، هم تأمین منابع و هم رفع سریع مشکلات مردم شکل گرفته است.

وی با بیان این مطلب که برنامه کمیته امداد راه‌اندازی مراکز نیکوکاری در تمام مساجد است، ادامه داد: یکی از تأکیدات ما به کارگیری شیوه‌های نوین جمع‌آوری کمک‌های مردمی است که این موضوع در همه مساجد به کار گرفته شده است و خیران و آحاد مردم محله می‌توانند نذورات خود را به مسجد محل ارائه دهند.

انتهای پیام
captcha