مادر شهید «مجید شهریاری» در پایتخت شور و شعور حسینی آرام گرفت
کد خبر: 3993541
تاریخ انتشار : ۰۶ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۵:۵۷

مادر شهید «مجید شهریاری» در پایتخت شور و شعور حسینی آرام گرفت

مادر شهید «مجید شهریاری» در اثر ابتلا به کرونا دار فانی را وداع گفت و با حضور مسئولان کشوری و استانی تشییع و به خاک سپرده شد.

مادر شهید «مجید شهریاری» در پایتخت شور و شعور حسینی آرام گرفتبه گزارش ایکنا از زنجان، مراسم تشییع پیکر مطهر مادر شهید والامقام «مجید شهریاری» دانشمند هسته‌ای کشور، ظهر امروز، 6 شهریورماه با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین شکری، نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران، رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور، آیت‌الله خاتمی، نماینده ولی فقیه و امام جمعه زنجان، استاندار زنجان، جمعی از مسئولان کشوری و استانی، خانواده شهید والامقام مجید شهریاری و مردم شهیدپرور استان در بهشت زهرا برگزار شد.

این مراسم با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی به منظور جلوگیری از شیوع کرونا برگزار شد و آیت‌الله خاتمی، نماینده ولی فقیه و امام جمعه زنجان بر پیکر این مادر شهید و اسوه صبر نماز اقامه کرد.

مادران شهدا اسوه و الگوی تربیت دینی به‌شمار می‌روند و این مادر صبور و بااخلاق، فرزندی را با بهره‌گیری از آموزه‌های مکتب حسینی تربیت کرد که دینداری، اخلاق و اخلاص در کنار مدارج عالی علمی، او را شهره دنیا کرد.

لازم به ذکر است تا این لحظه مسئولان ارشد کشوری و استانی از جمله اوحدی، معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، علی‌اکبر صالحی، رئیس سازمان انرژی اتمی، محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان و استاندار زنجان، فرمانده و مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه زنجان و جمعی از مسئولان با ارسال پیام تسلیت با خانواده این شهید والامقام ابراز همدردی کردند.

گفتنی است؛ «قمرتاج زینعلی» روز جمعه در سن 73 سالگی به علت ابتلا به کرونا در یکی از بیمارستان‌های زنجان دار فانی را وداع گفت و پس از ۱۱ سال تحمل رنج فراق به فرزند شهیدش پیوست.

مجید شهریاری متولد ۱۶ آذر سال ۴۵ در زنجان و استاد دانشگاه شهید بهشتی، فیزیک‌دان و دانشمند هسته‌ای کشور است که در تاریخ ۸ آذر ۱۳۸۹ ترور شد.

وی با کسب رتبه دوم در سال ۱۳۶۳ در آزمون ورودی دانشگاه صنعتی امیر کبیر در رشته مهندسی الکترونیک پذیرفته شد. سپس در سال ۱۳۶۷ باکسب رتبه نخست در آزمون کارشناسی ارشد رشته مهندسی هسته‌ای در دانشگاه صنعتی شریف پذیرفته شد و در نهایت در سال ۱۳۷۷ موفق شد که دکترای خود را در رشته علوم و تکنولوژی فناوری هسته‌ای از دانشگاه امیر کبیر دریافت کند.

او پس از استعفاء از دانشگاه امیرکبیر به خاطر نبود بستر مناسب برای همکاری وی در سال ۱۳۸۰ به دانشگاه شهید بهشتی پیوست و در سال ۸۵ با راه‌اندازی دانشکده مهندسی هسته‌ای دانشگاه شهید بهشتی به عضویت هیئت علمی آن درآمد.

شهید مجید شهریاری دانشمند فرزانه و استاد فیزیک هسته‌ای دانشگاه شهید بهشتی ایران سرانجام در تهران در ۸ آذر ۱۳۸۹ توسط رژیم صهیونیستی و با همکاری اطلاعاتی منافقان در یک عملیات تروریستی به درجه رفیع شهادت نائل شد.

انتهای پیام
captcha