کد خبر: 4008737
تاریخ انتشار : ۰۶ آبان ۱۴۰۰ - ۲۰:۲۳
آیت‌الله اعرافی:

خودمان را نسبت به جبهه مقاومت مسئول می‌دانیم

مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور گفت: خود را نسبت به جبهه مقاومت مسئول می‌دانیم.

به گزارش خبرنگار ایکنا، آیت‌الله علیرضا اعرافی، عضو شورای عالی و مدیر حوزه‌های علمیه کشور، عصر امروز ششم‌ آبان‌ماه در دیدار سفیر و نماینده انصارالله یمن در ایران، ضمن خیر مقدم و آرزوی پیروزی نهایی و تبریک پیروزی‌های قبلی اظهار کرد: صبر و مقاومت ملت یمن دارای ارزش فراوانی است و لذا باید از رهبری حکیم انصارالله یمن و نیرو‌های جبهه مقاومت قدردانی کرد.

عضو فقهای شورای نگهبان قانون اساسی افزود: روابط بین قم و یمن، دارای سابقه تاریخی بوده و مذهب اهل‌بیت(ع) در قم توسط خانواده‌های یمنی گسترش یافته است و به خصوص خانواده اشعری که از یمن آمده‌اند و ما مذهب اهل‌بیت(ع) خودمان را مدیون شیعیان یمنی هستیم.

آیت‌الله اعرافی بیان کرد: اگر به تاریخ مراجعه کنیم، خواهید دید که در طول تاریخ روابط تاریخی دوستانه میان شیعیان و مسلمان ایران و یمنی‌ها ادامه داشته است و امروز خود را در کنار جبهه مقاومت می‌دانیم و قضایای یمن را جز قضایای دنیای اسلام و خود را نسبت به جبهه مقاومت مسئول می‌دانیم.

مدیر حوزه‌های علمیه در بخش دیگری از سخنان خود با ارائه گزارشی از دستاورد‌های حوزه اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین رویکرد‌های ما در حوزه توجه به امت اسلامی و رویکرد جهانی، تمدنی، جامع و تبیین و ترویج اسلام ناب محمدی(ص) و همچنین اسلام سیاسی پاسخگو به نیاز‌های بشر امروز است.

وی تصریح کرد: اسلامی می‌تواند امروز عزیز باشد که در کنار گسترش صلح، عقلانیت و حکمت بر مقاومت و جهاد نیز تاکید و عزت اسلامی را تعقیب کند.

نماینده مردم تهران در مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: ما خود را نه اهل افراط و نه تفریط می‌بینیم، اینکه مسلمانان نه این حق را دارند در تمدن‌ غربی ذوب شوند و نه‌اینکه خود را در بهره‌گیری از دستاورد‌های بشری برای رسیدن به عزت اسلامی منع کنند.

آیت‌الله اعرافی گفت: این لازمه جمع بین صلح‌طلبی و فرهنگ مقاومت است. با این نگاه در کنار امت اسلامی ایستاده‌ایم و قضیه فلسطین همواره برای ما مسئله اصلی بوده است و در کنار کشور‌های دیگر همچون لبنان، سوریه و عراق هستیم و در کنار مردم یمن نیز برخواسته از این مبنای فکری و نگاه به اسلام حضور داریم.

عضو جامعه‌ مدرسین حوزه‌ علمیه قم بیان کرد: در آینده نیز این رویکرد را تعقیب می‌کنیم و به نظر می‌رسد دنیای اسلام برای آینده خود به دو عنصر نیاز دارد که تربیت کادر فرهیخته، عاقل، عالم و بهره‌مند از اسلام جامع و دیگری، نیازمند فکر، معرفت و پشتیبانی فکری، علمی و فرهنگی از آن جمله است.

امام جمعه قم اظهار کرد: این عناصر باید ما را برای آینده اسلام آماده کند و رسیدن به آینده درخشان برای اسلام عزیز دور نیست و حوزه‌های علمیه آمادگی دارند در کنار همه جریان‌های مقاومت بایستند و کمک فکری کنند و در تربیت کادر فرهنگی، فکری و تربیتی آنان سهمیم باشند.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور در بخش دیگری از سخنان خود به فعالیت‌های تحول حوزه اشاره کرد و گفت: ما باور داریم هر کاری در حوزه تمدنی مبتنی بر گسترش اندیشه و دانش است و تا آنجا که به معارف اسلامی برمی‌گردد، این مؤلفه باید اجتهادی باشد.

امام جمعه‌ قم با بیان اینکه اجتهاد، تمدن‌ساز و ناظر به تمدن‌سازی اسلامی است، افزود: با توجه به نیاز‌های امروز، فقه ما باید بیش از ابواب موجود توسعه پیدا کند و در حوزه فقه پزشکی، فقه اقتصادی، فقه سیاسی، فقه کرونا، فقه طب و.. پاسخگوی نیاز‌های امروز باشد.

انتهای پیام
captcha