کد خبر: 4024370
تاریخ انتشار : ۰۷ دی ۱۴۰۰ - ۲۱:۳۴

گزارش ایکنا از سومین روز نمایشگاه دستاوردهای جهاد دانشگاهی

سومین روز نمایشگاه توانمندی‌ها و دستاوردهای جهاد دانشگاهی با حضور وزیر علوم، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، برگزاری مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر جهاد دانشگاهی و رونمایی از بیست و یکمین زبان خارجی ایکنا به پایان رسید.

گزارش ایکنا از سومین روز نمایشگاه دستاوردهای جهاد دانشگاهی

به گزارش ایکنا، سومین روز نمایشگاه توانمندی‌ها و دستاوردهای جهاد دانشگاهی در حالی به پایان رسید که در این روز مدیران دستگاه‌های دانشگاهی، نمایندگان مجلس و مدیران و مسئولان کشوری با حضور در بوستان گفتگو از این نمایشگاه بازدید کردند.

از جمله مهم‌ترین این بازدیدها می‌توان به بازدید وزیر علوم اشاره کرد. در آخرین ساعات فعالیت نمایشگاه در روز سوم محمدعلی زلفی‌گل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری همراه با حجت‌الاسلام والمسلمین مصطفی رستمی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم در دانشگاه‌ها به بازدید از بخش‌های مختلف نمایشگاه دستاوردهای جهاد دانشگاهی پرداختند.

وزیر علوم و رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در ابتدای این بازدید در کنار یادمان شهدای جهاد دانشگاهی حضور یافته و به مقام شامخ آنها ادای احترام کردند تا پس از آن از برخی بخش‌های نمایشگاه بازدید کنند.

در این بازدید که سیدحمیدرضا طیبی،‌ رئیس جهاد دانشگاهی نیز حضور داشت، ابتدا غرفه علوم انسانی، اجتماعی و هنر مورد بازدید قرار گرفت و طی آن گزارشی در مورد طرح ملی بررسی وضعیت شاخص‌های توسعه اجتماعی در استان‌های کشور ارائه شد.

بازدید از غرفه ایکنا و بخش فرهنگی، از دیگر برنامه‌های وزیر علوم در نمایشگاه توانمندی‌ها و دستاوردهای جهاد دانشگاهی بود. وی با حضور در غرفه ایکنا در جریان آخرین وضعیت ایکنا و تعداد زبان‌های این خبرگزاری قرار گرفت.

در بخش دیگری از رویدادهای این نمایشگاه، زبان پرتغالی به عنوان بیست و یکمین زبان خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین مصطفی رستمی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها و محمدحسین حسنی، رئیس سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور و مدیرعامل ایکنا افتتاح شد.

رونمایی از ‌وبسایت «SID» پایگاه مرکز اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی با حضور وزیر علوم، تحقیات و فناوری از دیگر اتفاقات سومین روز نمایشگاه توانمندی‌ها و دستاوردهای جهاد دانشگاهی بود. این وب‌سایت بیش از دو هزار مجله داخل کشور و بیش از دو میلیون ‌رکورد را در اختیار کاربران قرار می‌دهد.

بر اساس گزارش ایکنا در یکی از آخرین برنامه‌های روز سوم، مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر جهاد دانشگاهی با حضور محمدعلی‌ زلفی‌گل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، حجت‌الاسلام مصطفی رستمی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها و سیدحمیدرضا طیبی، رئیس جهاد دانشگاهی برگزار شد.

از جمله پژوهشگران برتری که در این مراسم تجلیل شدند، می‌توان به روح‌الله فتحی، مسئول آزمایشگاه و معاون پژوهشی پژوهشگاه رویان، احمد مولودی، مدیرگروه پژوهشی مواد نوین سازمان جهاد دانشگاهی خراسان رضوی، علی مختارانی، مدیرگروه پژوهشی مخابرات سازمان جهاد دانشگاهی خواجه نصیرالدین طوسی، محمدمهدی نادری، مدیر مرکز خدمات تخصصی بیوتکنولوژی تولید مثل حیوانات مزرعه‌ای پژوهشگاه ابن سینا، هادی برغمدی، مدیر مرکز ارزیابی تأثیرات اجتماعی و فرهنگی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی و علی سعدالله، عضو هیئت علمی گروه مکانیک دانشگاه علم و فرهنگ، اشاره کرد.

برگزاری نشست تخصصی «نقش کنشگران اجتماعی در پاسداشت نام خلیج فارس» که به همت مرکز گردشگری علمی ـ فرهنگی دانشجویان ایران برگزار شد، بخش دیگری از برنامه‌ای این روز بود. در این مرکز همچنین دو تفاهم نامه همکاری به منظور توسعه گردشگری در بین دانشگاهیان امضا شد.

در این روز همچنین عباس جهانگیرزاده، نماینده مردم پارس‌آباد در مجلس شورای اسلامی؛ فرزاد مخلص الائمه، استاندار استان مرکزی؛‌ محمدرضا حسین‌نژاد، استاندار خراسان شمالی؛‌ محسن پورکیانی، مدیر عامل بیمه ایران؛ محمد سعیدی‌کیا، عضو هیئت امناء بنیاد مستضعفان و جانبازان؛‌ علی امام، مدیرعامل متروی تهران؛ محمد گل‌فشان، رئیس سازمان جوانان هلال احمر؛ غلامرضا سعیدی، معاون توسعه منابع انسانی و مالی اداری وزارت تعاون، کار و امور اجتماعی؛ سیروس وطنخواه، رئیس مرکز همکاری‌های تحول و پیشرفت ریاست جمهوری؛ سعید آشناب، مدیر شبکه پنج سیما؛ حجت‌الاسلام علی نوریجانی، معاون حقوقی کمیته ملی یونسکو و رؤسای جهاد دانشگاهی استان‌ها خوزستان، سیستان و بلوچستان، قزوین و مرکزی از غرفه ایکنا و بخش‌های مختلف نمایشگاه توانمندی‌ها و دستاوردهای جهاد دانشگاهی بازدید کردند.

یادآور می‌شود، نمایشگاه توانمندی‌ها و دستاوردهای جهاد دانشگاهی از روز یکشنبه پنجم دی‌ماه در بوستان گفتگو آغاز به کار کرده و به مدت پنج روز ادامه دارد. 

انتهای پیام
captcha