دوری جامعه از دانشگاه خسارت‌بار است
کد خبر: 4025960
تاریخ انتشار : ۱۳ دی ۱۴۰۰ - ۲۰:۱۸
حجت‌الاسلام نکونام:

دوری جامعه از دانشگاه خسارت‌بار است

نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال‌وبختیاری گفت: دوری جامعه از دانشگاه خسارت‌بار است و مدیریت خوب مدیریتی است که بتواند تعامل دانشگاه با جامعه را برقرار و کارایی دانشگاه را بروز و ظهور دهد.

دیدار وزیر علوم و نماینده ولی فقیه در چهامحال و بختیاری

به گزارش ایکنا از چهارمحال‌وبختیاری، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدعلی نکونام، نماینده ولی‌فقیه در استان شامگاه ۱۳ دی‌ماه در دیدار با وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در شهرکرد با اشاره به اینکه دانشگاه در نظام اسلامی ظرفیت عظیمی به‌شمار می‌رود، اظهار کرد: این بدان شرط است که دانشگاه‌ها در تراز نظام اسلامی قرار گیرند اما واقعیت این است که دانشگاه‌ها در حد عمری که از انقلاب اسلامی می‌گذرد برای در تراز شدن موفق عمل نکرده‌اند.

وی با ذکر اینکه انقلاب اسلامی و حقیقت آن ظرفیت بسیار نورانی و عظیمی است، ادامه داد: چنین ظرفیتی در طی این مدت می‌توانست نیروهایی بسیار بیش از آنچه امروز در اختیار داریم تربیت کند و رشد دهد و در ساحت‌ نخبه‌پروری موفق‌تر عمل کند اما متأسفانه دانشگاه‌ها در برهه‌هایی دچار حواشی دست و پاگیر شدند.

نکونام با تأکید بر اینکه دانشگاه‌ها باید از حواشی دور شده و به متون بپردازند، گفت: فضایی باید در دانشگاه‌ها ایجاد شود که علم و نوآوری، انسان‌پروری و اخلاق و وارد ساختن دانشگاه به فضای اجتماع و بهره‌مند ساختن صنعت و کشاورزی و تولید و غیره از دانشگاه اشاعه یابد.

امام جمعه شهرکرد بیان کرد: دوری جامعه از دانشگاه خسارت‌بار است و مدیریت خوب مدیریتی است که بتواند تعامل دانشگاه با جامعه و کارایی دانشگاه را بروز و ظهور دهد؛ البته موانع و مشکلات نیز فراوان هستند که باید در سایه ایمان و تقوا و نگاه‌های عمیق خداباوری کمر همت بست و موانع را مانند شهید سلیمانی از میان برداشت.

نکونام با تصریح اینکه در خصوص شهید سلیمانی نباید فقط به گفتن و شنیدن اکتفا کرد، افزود: اندیشه و مسلک شهید سلیمانی باید ما را به حرکت و جوشش وا دارد و مانند این شهید والامقام در تمامی عرصه‌ها نگاه جامع داشته و جهادگونه عمل کنیم.

وی با ذکر اینکه دانشگاه‌های استان با وجود داشتن ظرفیت‌های فراوان کمبودهایی نیز دارند، اضافه کرد: کمبودها بیشتر در حوزه نیروی انسانی و زیرساخت‌ها و غیره است، چهارمحال‌وبختیاری گاه در نگاه کلان مظلوم واقع می‌شود حال آنکه ظرفیت‌های انسانی توانمندی در این دست مناطق کمتربرخوردار وجود دارد که انتظار می‌رود بیشتر مورد توجه قرار گیرند.

محمدعلی زلفی‌گل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری نیز در این دیدار گفت: حضور فرزندان شهدا در رأس مدیریت استان و نیز ریاست چندین مرکز علمی و دانشگاهی چهارمحال‌وبختیاری فرصتی استثنایی برای استان است که امیدواریم روح پرفتوح شهدا بر مدیریت آنان حاکم باشد.

وی با ذکر اینکه از استاندار چهارمحال و بختیاری می‌خواهم که دانشگاه و دانشگاهیان را دریابند، ادامه داد: البته با نگاه خیری که در استاندار سراغ داریم این مهم تحقق خواهد یافت و هماهنگی کامل با رئیس جدید دانشگاه شهرکرد وجود دارد.

زلفی‌گل با تأکید بر اینکه مرکز رشد استان در صورت اقدام برای به سامان رسیدن از حمایت مالی وزارت علوم نیز برخوردار خواهد شد، بیان کرد: رونق گرفتن این مرکز رشد در راستای کارآفرینی و فناوری قطعاً سودمند خواهد بود.

انتهای پیام
captcha