کد خبر: 4062370
تاریخ انتشار : ۱۶ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۷:۲۰

احیای جلسات تلاوت قرآن در مدارس

قائم مقام معاون وزیر در سازمان دانش‌آموزی در پاسخ به سؤال خبرنگار ایکنا درخصوص برنامه سازمان دانش‌آموزی در حوزه ترویج فعالیت‌های قرآنی،گفت: جدا کردن مفاهیم دینی از فعالیت‌های تربیتی کار نادرست و غیرممکن است؛ قرآن باید در تمام برنامه‌های ما وجود داشته باشد که احیای جلسات تلاوت قرآن یکی از برنامه‌های امسال مدارس است.

نشست خبری قائم‌مقام رئیس سازمان دانش‌آموزی با اصحاب رسانه و خبرگزاری‌ها

به گزارش خبرنگار ایکنا، نشست خبری حسین عبادتی، قائم مقام معاون وزیر در سازمان دانش‌آموزی با اصحاب رسانه و خبرگزاری‌ها امروز دوشنبه ۱۶ خردادماه در سازمان دانش‌آموزی برگزار شد.

حسین عبادتی در ابتدای این نشست درباره برنامه‌های تابستانی سازمان دانش‌آموزی اظهار کرد: با بازگشایی مدارس و کاهش چشمگیر آمار کرونا، امسال برنامه‌های تابستانی داریم، ضمن اینکه امسال جبرانی دو سال گذشته است و برنامه‌های گسترده‌ای را در نظر گرفته‌ایم.

وی با بیان اینکه هزار و ۵۱۰ پایگاه اوقات فراغت دانش‌آموزی پیش‌بینی شده است، گفت: ۷۲۵ پایگاه اوقات فراغت ویژه دانش‌آموزان دختر و ۷۲۵ پایگاه نیز ویژه دانش‌آموزان پسر است که هزار و ۵۱۰ مدیر و ۶۰۴۰ مربی در این پایگاه‌ها با هدف ارتقای مهارت زیست اجتماعی دانش‌آموزان فعالیت می‌کنند.

قائم مقام معاون وزیر در سازمان دانش‌آموزی با اشاره به استفاده از ظرفیت فضای مجازی، افزود: ظرفیت مجازی را نمی‌خواهیم از دست بدهیم چرا که هزینه‌هایی برای آن شده است تا ظرفیت شاد را تبدیل به ظرفیت پرورشی و تربیتی کنیم که در این راستا ۲۱ پویش را تعریف کردیم.

وی ادامه داد: برنامه دیگر، برگزاری اردو‌های دانش‌آموزی است که امسال تلاش کردیم تمرکز از تهران برداشته شود و بر این اساس، اولین برنامه، اردوی سبلان است و صعود دانش‌آموزان پیشتاز را به قله سبلان خواهیم داشت. البته هفته آینده اردوی هزار و ۳۰۰ دانش‌آموز عشایر در مشهد انجام می‌شود که در این اردو، آموزش‌های تشکیلاتی و مهارتی را ارائه می‌دهیم.

عبادتی در پاسخ به سؤال خبرنگار ایکنا درخصوص اینکه برنامه سازمان دانش‌آموزی برای ترویج فعالیت‌های قرآنی چیست، گفت: جدا کردن مفاهیم دینی از فعالیت‌های تربیتی کار نادرست و غیرممکن است؛ قرآن باید در تمام برنامه‌های ما وجود داشته باشد. احیای جلسات تلاوت قرآن یکی از نکاتی است که امسال در مدارس خواهیم داشت.

وی با بیان اینکه خیلی با اسامی پرطمطراق که غیر واقعی هستند، ارتباط خوبی ندارم، تأکید کرد: اینکه کارگروه و قرارگاه ایجاد کنیم و اقدامی نشود، فایده‌ای ندارد بلکه باید کار انجام شود؛ در حال حاضر بخشی از جامعه از فعالیت‌های تربیتی کم‌بهره هستند مثل اردوگاه‌ها که تلاش ما این است اردوگاه‌های نیمه‌کاره را تکمیل و تجهیز کنیم.

قائم مقام معاون وزیر در سازمان دانش‌آموزی درباره ورود این سازمان به بوفه مدارس و لباس فرم دانش‌آموزی گفت: رسالت سازمان دانش‌آموزی تغذیه سالم و پوشش دانش‌آموزی نیست بلکه فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی و ارتقای مهارت‌های زیست اجتماعی است. زمانی که بوفه به سازمان دانش‌آموزی داده شد، سودش به مدرسه می‌رفت، اما گفتند سود می‌برند و معلوم نیست چقدر است؟ اما اعلام کردیم که آماده مشارکت هم در تغذیه سالم و لباس فرم دانش‌آموزی هستیم که برخی استان‌ها پذیرفتند.

وی درباره آمار سازمان دانش‌آموزی، اظهار کرد: سه میلیون و ۷۰۰ هزار نفر عضو دانش‌آموزی، ۱۳۰ هزار مربی و ۶۰ هزار خبرنگار دانش‌آموز داریم که البته چهار هزار خبرنگار دانش‌آموز به صورت فعال و نیمه فعال همکاری می‌کنند؛ ناگفته نماند هم مربیان و هم دانش‌آموزان به صورت افتخاری فعالیت می‌کنند و یک ریالی نمی‌گیرند.

عبادتی در پایان این نشست از برگزاری کنگره ملی ۳۱۳ در اسفند امسال در تهران خبر داد و گفت: پروژه ۳۱۳ کار محوری سال ۱۴۰۱ سازمان است؛ براین اساس در ۳۱۳ شهر کشور یکی از مفاخر علمی و فرهنگی شهر از سوی دانش‌آموزان شناسایی و در مدارس نمایشگاه‌هایی برپا می‌شود. بعد از داوری و انتخاب مدرسه برگزیده، کنگره ملی ۳۱۳ در اسفندماه در تهران برگزار خواهد شد تا بتوانیم مفاخر علمی فرهنگی کشور را به جامعه معرفی کنیم.

انتهای پیام
captcha