به گزارش خبرنگار ایکنا، فاطمه غی، استاد و محقق معارف اسلامی دانشگاه داکار در سنگال، شامگاه پنجشنبه ۳۱ فروردین طی سخنانی در نشست علمی«القرآن الکریم والتنمیة الاجتماعیة» که در حاشیه نمایشگاه قرآن کریم نمایندگی المصطفی در سنگال برگزار شد، به نقش تعاون در رشد و توسعه اجتماعی از منظر قرآن کریم پرداخت و اظهارکرد: قرآن کریم به عنوان کتاب قانون اساسی و ارشاد، حاوی مفاهیم سازنده و تأثیرگذار در جامعه و راهگشای همکاریهای اجتماعی و سیاسی در میان کشورهای اسلامی است.
وی با بهرهگیری از آیات متعدد قرآنی افزود: قرآن کریم جامعه اسلامی را به استفاده از عامل تعاون و همکاری برای ساختن جامعهای عقلانی و پیشرو و برتر از همه جوامع پیشین رهنمون میسازد.
این محقق و پژوهشگر معارف اسلامی گفت: از منظر قرآن و سنت جامعه اسلامی نمیتواند بدون تمسک به قرآن و تعالیم پیامبر(ص) و اهل بیتش(ع) جامعهای موفق و پیشرو باشد.
استاد دانشگاه داکار بیان کرد: ما باید قرآن را با رویکرد تعاون اجتماعی مورد پرسش و استنطاق قرار دهیم و به راهکارهای قرآنی و نقش سازنده و تأثیرگذار آن برای تقویت زیرساختهای رشد اجتماعی داشته اهمیت دهیم.
در این نشست علمی علاوه بر این پژوهشگر، سخنرانی ضبط شده حجتالاسلام والمسلمین محمد علی میرزایی عضو هیات علمی و رئیس اندیشکده جامعةالمصطفی به سمع گذاشته شد.
انتهای پیام