جلد اول دانشنامه دفاع مقدس لرستان سال آینده منتشر می‏‌شود
کد خبر: 4162580
تاریخ انتشار : ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۷:۰۶
استاندار لرستان:

جلد اول دانشنامه دفاع مقدس لرستان سال آینده منتشر می‏‌شود

فرهاد زیویار با بیان اینکه دفاع مقدس علاوه بر اینکه موجب افتخار، عزت و سربلندی ملت ایران شده است که باید از این ظرفیت استفاده کنیم، گفت: با بهره‌گیری از ظرفیت نخبگان استانی جلد اول دانشنامه دفاع مقدس لرستان تا پایان سال 1403 در اختیار مردم قرار خواهد گرفت.

فرهاد زیویار، استاندار لرستانبه گزارش ایکنا، به نقل از روابط عمومی اداره‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس لرستان، فرهاد زیویار، استاندار لرستان، 23 مردادماه در دیدار با بهمن کارگر، رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس با بیان اینکه مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس لرستان از افتخارات معماری ایرانی ـ اسلامی و نماد توجه به دفاع مقدس است، تقارن برگزاری یادواره شش هزار و 554 شهید لرستان با افتتاح مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس این استان در سال‌ جاری را فرصت مغتنمی شمرد و گفت: مردم لرستان به دفاع مقدس به دید افتخار نگاه می‌کنند و در دفاع مقدس مردم استان نقش مهمی داشتند.

وی با بیان اینکه دفاع مقدس علاوه بر اینکه موجب افتخار، عزت و سربلندی ملت ایران شده است که باید از این ظرفیت استفاده کنیم، افزود: با بهره‌گیری از ظرفیت نخبگان استانی جلد اول دانشنامه دفاع مقدس لرستان تا پایان سال 1403 در اختیار مردم قرار خواهد گرفت.

استاندار لرستان درباره محوطه‌سازی مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس لرستان نیز اضافه کرد: بیش از 95 درصد از مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس لرستان آماده شده و به‌زودی تکمیل خواهد شد.

همچنین در این دیدار، بهمن کارگر، رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس به نقش ویژه لرستان در دوران دفاع مقدس به‌ویژه در عملیات‌های کربلای 4 و ۵ اشاره کرد و گفت: نقش رزمندگان لرستان در عملیات‌های کربلای 4 و 5 و شکستن خط و مقاومت در برابر ارتش بعثی ارزشمند است؛ لذا این رشادت‌ها باید ثبت و ضبط و برای نسل آینده تبیین شود.

وی با بیان اینکه استان لرستان شش هزار و 554 شهید تقدیم نظام و انقلاب اسلامی کرده است، بر تجلیل و تکریم ویژه از شهدای استان لرستان تأکید کرد و ادامه داد: دانشنامه دفاع مقدس لرستان نماد هویت و افتخار این استان است که باید با همراهی صاحب‌نظران، پیشکسوتان و مراکز دانشگاهی تکمیل و عقب‌ماندگی موجود جبران شود.

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در راستای اهمیت و ضرورت تولید و انتشار کتب دفاع مقدس، تصریح کرد: در حوزه تهیه و تدوین کتب دفاع مقدس باید گام‌های بلندتری برداشته شود.

وی همچنین با تأکید بر نقش مؤثر مراکز فرهنگی و موزه‌های دفاع مقدس در حفظ دست‌آوردها و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، افزود: مراکز فرهنگی و موزه‌های دفاع مقدس باید به محیطی پویا و اثرگذار همچون دوران دفاع مقدس تبدیل شود.

کارگر بر ضرورت استفاده و بهره‌مندی از ظرفیت نخبگان و فرهیختگان استانی در تجهیز محتوایی مرکز فرهنگی و موزه‌ دفاع مقدس لرستان تأکید کرد و گفت: با بهره‌گیری از ظرفیت‌های استانی امیدوارم بخش قابل توجهی از محوطه‌سازی مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس لرستان حداکثر تا پایان شهریورماه جهت استفاده عموم مردم آماده شود.

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس استان لرستان را یکی از زیباترین و مدرن‌ترین موزه‌های دفاع مقدس کشور دانست و تصریح کرد: این مجموعه فرهنگی در بهترین نقطه گردشکری استان لرستان واقع شده است.

کارگر در ادامه با بیان اینکه در دور اول سفرهای استانی رئیس‌جمهور بودجه‌ای برای تکمیل مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس اختصاص یافت، اضافه کرد: مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس لرستان همراه با مراکز فرهنگی و موزه‌های دفاع مقدس استان‌های گیلان، زنجان، گرگان و قزوین امسال توسط رئیس‌جمهور افتتاح خواهد شد.

در این دیدار علی‌اصغر جعفری، معاون هماهنگ‌کننده و امور استان‌های بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، سیدحسین ستوده، رئیس بازرسی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و محسن رشیدی، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان لرستان نیز حضور داشتند.

انتهای پیام
captcha