توصیه‌های پزشکی برای تغذیه روزه‌داران
کد خبر: 3715937
تاریخ انتشار : ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۰:۴۸

توصیه‌های پزشکی برای تغذیه روزه‌داران

گروه اجتماعی ـ عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی لرستان ماه رمضان را فرصت مناسبی برای تعادل وزن افراد چاق و برگشتن به حالت طبیعی آنان برشمرد و گفت: توصیه افطاری، استفاده از غذاهای کم حجم است تا موجب فشار به معده نشود.

توصیه‌های پزشکی برای تغذیه روزه‌داران

مهرداد ویسکرمی، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی لرستان، در گفت‌وگو با ایکنا از لرستان، با تاکید بر لزوم توجه بیشتر به روزه‌داری، تقوا را مهم‌ترین فلسفه روزه برشمرد و گفت: ماه مبارک رمضان فرصتی مغتنم برای خودسازی و انس با قرآن کریم است.
وی به تشریح برخی توصیه‌های پزشکی برای تغذیه روزه‌داران در افطار و سحر پرداخت و با تاکید بر پرهیز از مصرف زیاد آب در هنگام سحر، عنوان کرد: با توجه به گرمی هوا و نیاز بدن انسان، با مصرف تدریجی سبزیجات و میوه‌جات در زمان افطار تا سحر، آب مورد نیاز بدن در طول روز تامین می‌شود.
ویسکرمی بر لزوم مشاوره پزشکی افراد دارای بیماری‌های خاص برای انجام فریضه الهی روزه تاکید کرد و افزود: افرادی که مبتلا به بیماری‌های خاص هستند با مشاوره از پزشکان متخصص دارای اعتقادات دینی کسب تکلیف کنند.

مواد پروتئینی؛ جایگزینی مناسب برای زولبیا و بامیه

عضو هیئت علمی گروه معارف دانشگاه علوم پزشکی لرستان استفاده از مواد پروتئینی به‌جای مصرف زولبیا و بامیه را توصیه کرد و ادامه داد: استفاده از مواد نشاسته‌ای ازجمله زولبیا و بامیه در طول ماه مبارک رمضان موجب افزایش وزن و چاقی خواهد شد.
این پزشک عمومی ایام ماه مبارک رمضان را فرصتی برای استراحت بدن به‌ویژه معده دانست و افزود: سیستم گوارشی انسان در طول سال فعالیت زیادی داشته و با روزه گرفتن می‌توان زمینه استراحت بهتر و بیشتر سیستم گوارش را فراهم آورد.
وی کم‌تحرکی و اضافه وزن ناشی از شرایط خاص و ماشینی شدن زندگی امروزی را زمینه ابتلای به بیماری‌های قلبی و عروقی ذکر کرد و ادامه داد: روزه گرفتن در ماه مبارک رمضان موجب افزایش صحت و سلامت بدن است.

انتهای پیام

captcha