کد خبر: 1311501
تاریخ انتشار : ۱۴ آبان ۱۳۹۲ - ۱۴:۴۸

منطقه 15، امروز میزبان دو شهید گمنام بود

گروه جهاد و حماسه: پیکر های مطهر دو شهید گمنام که 16 و 20 ساله بودند و شهید محمد منتظری، طی امروز، 15 آبان‌ماه در محدوده منطقه 15 شهرداری تهران تشییع شدند.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، پیکر مطهر دو شهید تازه تفحص شده که محل شهادت آنها، فاو و طی عملیات والفجر 8 بوده است،  امروز، 15 آبان‌ماه از ساعت 9 ـ 12 در محدوده منطقه 15 تهران تشییع شدند.



از آنجا که این شهدای گمنام هم‌سن و سال هستند و در یک محل و طی عملیات والفجر 8 به شهادت رسیدند، با هم برای تشییع به یک محله انتقال داده شده‌اند.

با برنامه‌ریزی کمیته جستجوی مفقودین و موافقت خانواده شهید منتظری، پیکر شهید منتظری پس از تشییع از مقابل مسجد امام رضا(ع) در محله خاوران به سمت کیانشهر و محل تشییع پیکرهای مطهر شهدای گمنام دانشکده فنی و حرفه‌ای ولیعصر(عج) منتقل شد.



پدر و مادر شهید محمد منتظری به نیابت از والدین دو شهید گمنام، این عزیزان را به خاک می‌سپارند و تدفین شهید منتظری هم روز پنجشنبه، 16 آبان‌ماه در شهر رینه بخش لاریجان استان مازندران انجام می‌گیرد.

captcha