کد خبر: 1342809
تاریخ انتشار : ۲۴ آذر ۱۳۹۲ - ۱۶:۰۲

میزبانی حرم حضرت عبدالعظیم(ع) از حافظ 11 ساله قرآن

گروه فعالیت‌های قرآنی: دارالقرآن حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) طی روز جمعه، 29 آذرماه میزبان حافظ 11 ساله قرآن کریم می‌شود.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، مرکز آموزش قرآن حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) در راستای انس آحاد مردم با فرهنگ انسان‌ساز قرآن کریم، محفل انس با این کتاب آسمانی را با حضور قاریان بین‌المللی، قاری ممتاز کشور و حافظان نوجوان تدارک دیده است.



این مراسم روز جمعه، 29 آذرماه، بعد از اقامه نماز مغرب و عشاء در مصلی حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) برگزار می‌شود و در آن، حسین رستمی، قاری بین‌المللی و نفر اول مسابقات بین‌المللی قرآن مالزی در سال 1385 و علی‌ قاسم‌آبادی، نفر اول مسابقات ملی دانشجویان کشور به اجرای برنامه می‌پردازند.



بر اساس این گزارش، زهرا انصاری، حافظ 11 ساله قرآن کریم که در مرکز آموزش قرآن کریم حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) آموزش دیده است، قرآن را تلاوت می‌کند. اجرای این برنامه برعهده محمدرضا صلح‌جو است.



یادآوری می‌شود که محافل انس با قرآن کریم در حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) از سال 1369 و بعد از نماز مغرب و عشاء، جمعه‌شب‌ها با حضور قاریان بین‌المللی و ممتاز کشور برگزار می‌شود.

captcha