کد خبر: 1384064
تاریخ انتشار : ۱۷ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۹:۵۴

حضور بیش از 600 نفر از استان لرستان در مسابقه «مفاهیم نهج‌البلاغه»

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: مسابقه کتبی مفاهیم نهج‌البلاغه همزمان با سراسر کشور جمعه، 16 اسفندماه در لرستان برگزار شد.

حجت‌الاسلام مهدی امیدیان، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان لرستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اعلام این خبر گفت: مسابقه کتبی مفاهیم نهج البلاغه با همکاری اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی لرستان همزمان با سراسر کشور جمعه، 16 اسفندماه با شرکت 614 نفر در این استان برگزار شد.
وی در ادامه بیان کرد: در استان لرستان 614  نفر برای شرکت در این مسابقه نام‌نویسی کردند که از این تعداد، 193 نفر آن مربوط به خرم‌آباد، 159 نفر بروجرد، 83 نفر ازنا،  75 نفر پلدختر، 51 نفر دورود، 39 نفر دلفان، 12 نفر کوهدشت و 2 نفر سلسله بودند.
امیدیان اظهار کرد: در استان لرستان آزمون مفاهیم نهج‌البلاغه  به‌صورت کتبی و حضوری در 9  حوزه آزمون در شهرستان‌های استان به جز شهرستان‌های الشتر و الیگودرز برگزار شد.
وی تصریح کرد: این مسابقه که از مجموع مسابقات راه روشن است از حکمت‌های 96 تا 110 نهج‌البلاغه 50 سؤال مطرح و افرادی که بتوانند 30 سؤال را پاسخ دهند در قرعه‌کشی سفرهای زیارتی شرکت داده خواهند شد.
مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان لرستان افزود: برای افرادی که نتوانند نمره لازم را کسب کنند، آزمون مجدد در خرداد ماه 1393 برگزار خواهد شد.
وی در پایان اظهار کرد: نتایج مسابقه حداکثر تا 20 فروردین‌ماه سال آینده از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی اتحادیه موسسات قرآنی مردمی لرستان اطلاع‌رسانی خواهد شد.

captcha