محبوبه معراجیپور، نویسنده کتاب «عباس دست طلا» در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به اینکه استقبال گستردهای از این کتاب شده است، گفت: این کتاب درحالی به چاپ پنجم رسیده است که با توجه به تقریظی که مقام معظم رهبری بر آن نوشتند و استقبال خوبی نیز آن شد، مقدمهای به این کتاب اضافه شده و برخی از ایرادات ویراستاری در آن به صورت ویرایشهای جدید و تغییرات جزئی اعمال شده است.
استقبال خوب مردم
معراجیپور با تأکید بر اینکه بازخوردهای خوبی از سوی مردم را شاهد بودم، اظهار کرد: در چاپ پنجم این کتاب از خوانندهها خواسته شده تا نظرات خود را اعلام کنند چراکه این امر بسیار مهم است؛ از سویی دیگر این کتاب از زاویه کار، تلاش و مسائل اقتصادی به وضوع نگاه کرده لذا جذابیتی خاص برای مخاطب به همراه آورده است.
وی افزود: در این کتاب شخصیت عباس دست طلا به عنوان کسی که دیدی اقتصادی و با همت بالا به جنگ نگاه کرده و با تمامی وجود کار میکرد که رزمندگان باآسودگی راهی خط مقدم شوند از لحاظ وسائل نقلیه با مشکل مواجه نشوند، تاکنون با این دید و از این زاویه به جنگ نگاه نشده بود.
محتوای کتاب تغییری نداشته است
نویسنده کتاب «عباس دست طلا» با بیان اینکه در چاپ پنجم هیچ تغییری در محتوای کتاب انجام نشده است، تصریح کرد: بسیاری از کسانی که این کتاب را خواندهاند؛ تقریظ و توجه مقام معظم رهبری به این کتاب را دلیل اصلی جذب به آن عنوان کردند و این امر بسیار با ارزش است.
وی عنوان کرد: این مسئله باعث شد تا من نیز با تلاش و دقت بیشتری کار کنم و به قلم خود، قدرت و قوت بیشتری ببخشم و سلیقهها و خواست مردم را موردنظر قرار دهم و در کارهای بعدی؛ جدیتر کار کرده و فضاهای بهتری از دوران دفاع مقدس و حماسه آفرینی مردم ایران را نمایان کنم.
این نویسنده حوزه دفاع مقدس با اشاره به اینکه باید در مکتوبات جلب رضایت مخاطب را در دستور کار قرار داد، بیان کرد: برای یک نویسنده مهم است که نظرات خوانندهها و مخاطبان خود را بداند و سعی در جلب نظر آنان داشته باشد چراکه یکی از راههای ترغیب مردم به مطالعه کتاب به ویژه در زمینه دفاع مقدس، تولید آثاری است که برای خوانندگان جذابیت داشته باشد.
تأکید بر شعار اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی
وی در پاسخ به اینکه این کتاب تا چه اندازه در جامعه امروز کارساز است، گفت: با وجود اینکه کتاب در سال 91 به چاپ رسیده است، اما در حقیقت شعار امسال مبنی بر «اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی» را مورد تأکید دارد و ابعادی از چگونگی اجرایی شدن این شعار و فرمایشات مقام معظم رهبری را به تصویر میکشد.
معراجیپور ادامه داد: در این کتاب به چگونگی از خودگذشتگی و ایثار رزمنده 8 سال دفاع مقدس پرداخته شده و نشان داده شده است که اگر در آن مقطع مردم با مدیریت جهادی تلاش کردند و در مقابل تمامی مشکلات ایستادند، امروز نیز میتوان از همین مورد الگوبرداری کرد و در مقابل سختیها ایستاد.
وی یادآور شد: این کتاب یک آدم با اراده را به تصویر میکشد که در آن شرایط سخت و حساس میتواند در 24 ساعت فقط 3 یا 4 ساعت را بخوابد و در باقی ساعات، در آن گرمیا 60 درجه با عشق با آهن و بر روی ماشینهای زرهی و جنگی کارکند و دستهایش تاول بزند و خم به ابرو نیاورد.
این نویسنده حوزه دفاع مقدس با بیان اینکه همیشه سعی میکنم در کارم بهترین باشم؛ اظهار کرد: وقتی تصمیم به نوشتن کتاب عباس دست طلا گرفتم، با تمام توان در این راه قدم گذاشتم، با شوقی وصف ناپذیر برای نوشتن این کتاب به مدت یکسال از 6 صبح تا 12 شب کارکردم؛ عباس در آن مقطع به آن شکل کار کرد و اکنون ما نیز وظیفه داریم کار کنیم.
وی عنوان کرد: تمام اقشار جامعه به ویژه قشر جوان باید در هرجا و هر شغلی که هستند و به فراخور وظایف خود با الگوبرداری از دوران دفاع مقدس سعی و تلاش کنیم چراکه هرچه بیشتر تلاش کنیم، نتیجه بهتری حاصل خواهد شد، عباس دست طلا را میتوان به تمامی اعصار تسری داد.
لزوم توجه به داستان و رمان دفاع مقدس
معراجیپور در پایان با تأکید بر اینکه نوشتن داستان بسیار سختتر از خاطره است، گفت: نوشتن داستان فاخر به ویژه در عرصه دفاع مقدس بسیار سخت است و نوشتن رمان نیز از آن سختتر، اما نباید تک بعدی به مقوله دفاع مقدس نگریست و با تمامی توان در زمینه نوشتن داستان و رمان برای به تصویر کشیدن 8 سال حماسه آفرینی ملت تلاش کرد.