لیلا غزلو، معاون فرهنگی حوزه علمیه خواهران خوی در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، در تشریح ضرورت توجه به مؤلفههای حجاب و عفاف بهعنوان ارکان اصلی رسیدن جامعه و بنیان خانواده به آرامش اظهار کرد: خانواده باید اولین مکان برای ارائه آموزشهای درست فرهنگ عفاف و حجاب باشد.
وی با بیان اینکه شرایط موجود عفاف و حجاب در جامعه به هیچ وجه پسندیده یک جامعه دینی و اسلامی نیست، از نبود نظارتهای دقیق بر عرضه پوشاک مبتنی بر الگوهای دینی و ملی در بازارهای خرید از سوی متولیان انتقاد کرد.
ضرورت نظارت دقیق بر حوزه عرضه و تقاضای پوشاک مطابق با معیارهای دینی
وی با بیان اینکه عرضه مانتوهای تنگ با مدلهایی که دقیقاً از روی فرهنگ غرب الگوبرداری شده است و شلوارهایی با طراحیهای زننده و کوتاه بدون شک مطابق با ارزشها و اصولی که معرف جامعه اسلامی باشد نیست، افزود: باید حوزه عرضه و تقاضای پوساک توسط مسئولان امر نظارت جدی و دقیقتر شود.
این مقام مسئول اظهار کرد: شرایط کنونی جامعه میطلبد که کارشناسان و متخصصان در حوزه فرهنگ عفاف و حجاب متعهدانه و عملیتر وارد کار شوند و به کارهای مقطعی و فصلی اکتفا نکنند.
غزلو همچنین به ظرفیت بالقوه فضاهای مجازی اشاره کرد و افزود: زمینه فراهم شده در فضای مجازی با علم به افزایش استفاده کاربران جوان از این فضاها محیط مناسبی برای اشاعه فرهنگ دینی و اسلامی است.
معاون فرهنگی حوزه علمیه خواهران خوی با بیان اینکه متأسفانه اجرای برنامههای تکراری و بدون هدفگذاری مشخص باعث شده که دیگر طرحهای اجرایی در حوزه عفاف و حجاب خروجی و نتیجه لازم را نداشته باشد، بر لزوم آگاهیبخشی بیشتر نسل جوان از مزایا حفظ حجاب و پیامدهای تبعیت از فرهنگ غرب تأکید کرد.