از اصفهان تا «دره یام» به عشق خدمت به محرومان
کد خبر: 3739473
تاریخ انتشار : ۲۸ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۲۳

از اصفهان تا «دره یام» به عشق خدمت به محرومان

کانون خبرنگاران نبأ ــ در یک روز گرم تابستانی همسفر مردمانی می‌شوم که با طی هزاران کیلومتر راه رفاه شهرنشینی و استراحت را رها کرده‌اند و با پای گذاشتن در مناطق محروم شهرستان خوشاب به دنبال کاستن از آلام مردم و ترویج فرهنگ علوی در مناطق روستایی هستند.

از اصفهان تا «دره یام» به عشق خدمت به محرومان

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ؛ در یک روز گرم تابستانی در شهرستان خوشاب با عبور از شهر سلطان‌آباد، مرکز این شهرستان کمتر توسعه یافته برای بازدید از فعالیت گروه‌های جهادی عازم مناطقی می‌شوم که دارای مردمانی خونگرم هستند و در یک منطقه روستایی خوش آب وهوا در میان کوه‌های سر به فلک کشیده زندگی می‌کنند.

بعد از عبور شهر از مشکان به سه راهی دره یام می‌رسیم، جایی که تابلو راهنمای کنار جاده 6 کیلومتر تا یام را نشان می‌دهد.

بعد از بازدید از فعالیت‌ گروه‌های جهادی و پزشکی در روستای داراب در دیوانگاه توقف می‌کنم تا از فعالیت‌های فرهنگی گروه جهادی شهید شاطری گزارش تهیه کنم.

نزدیک اذان ظهر با ورود به مدرسه این روستا کلاس‌‌ در حال تعطیلی است و دانش‌آموزان حاضر به همراه معلمان در حال رفتن هستند.                                                                

تمدن عمیق دیوانگاه

از اصفهان تا «دره یام» به عشق خدمت به محرومان

آسیه رحیمی، مسئول فرهنگی گروه شهید شاطری با بیان اینکه از اصفهان در این اردوی فرهنگی شرکت کرده است، در گفت‌و‌گو با خبرنگار کانون نبأ ایکنا گفت: این گروه جهادی 36 نفره دارای هشت کمیته در بخش‌های مختلف از جمله مردم‌یاری، عمرانی، بهداشتی و فرهنگی است.

وی با بیان اینکه دیوانگاه دارای تمدن عمیقی است و با حضور در این منطقه مطالب جدیدی یاد گرفته است، افزود: در زمان فعالیت در روستا با نخبگانی آشنا شدیم که شهرنشینی را رها کرده‌اند و با فعالیت در این روستا در حال خدمت به روستانشینان و تولیدات کشاورزی هستند.

 

مسئول کمیته بهداشت بسیج دانشگاه اصفهان با اشاره به زندگی یکی از بانوان فرهنگی بازنشسته در این منطقه روستایی به همراه همسرش که مهندس صنایع است، گفت: این دو به همراه همدیگر به دنبال تولیدات باغی و تولید انواع سبزیجات بودند و قصد داشتند کار خودشان را توسعه بدهند.

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه اصفهان با اشاره به برگزاری کلاس‌های نقاشی با انگشت و زنگ خلاقیت برای کودکان، اضافه کرد: از دیگر کلاس‌هایی که برای کودکان این روستا برگزار کردیم، کلاس‌های توحید مفضل و غدیرشناسی بود.

از اصفهان تا «دره یام» به عشق خدمت به محرومان

رحیمی با بیان اینکه با رفتن خانه به خانه و دادن مشاوره‌های زندگی، در حال فعالیت در این اردوی جهادی است، گفت: برای بزرگسالان در مسجد روستا مشاوره‌های خانواده توسط کارشناسان گروه به صورت تخصصی ارائه شد که با استقبال خیلی خوبی روبه‌رو بود.
وی با تاکید بر اینکه با سفر به مناطق محروم در زمان ارائه خدمات فرهنگی از تجربیات مردم روستایی و نخبگان این مناطق نیز استفاده می‌کنیم، عنوان کرد: در مدت هفت سالی که با اردوهای جهادی مختلف خدمت کرده‌ایم، به مردم مناطقی در خرمشهر، اردبیل، سیستان و بلوچستان و شهرکرد تا کنون خدمات فرهنگی ارائه شده است.

شیعه علی نمی‌تواند بی‌تفاوت به وضعیت مسلمانان باشد

خدیجیه ساکی، که ساکن تهران بوده و در اردوی راهیان نور با این گروه فرهنگی آشنا شده است، در پاسخ به اینکه چرا هزاران کلیومتر طی کرده‌اید و در حال خدمت به مناطق روستایی و محروم هستید، گفت: مسلمان و شیعه علی نمی‌تواند نسبت به مشکلات دیگر مسلمانان بی‌تفاوت باشد و از کنار آ‌ها به سادگی عبور کند.
وی با تاکید بر اینکه وقتی به آرامش می‌رسم که دیگر هموطنان مسلمانم نیز مشکلاتشان حل شود و به آرامش برسند، اضافه کرد: دوست دارم به همان میزان که شهرهای ما پیشرفت کرده‌اند مناطق روستایی و محروم نیز پیشرفت کنند و منطقه محرومی در کشور نداشته باشیم.

علی اکبر ملکی

انتهای پیام

captcha