تشویق‌های مکرر حضار در فینال رقابت‌های قرائت تحقیق/ قراء فینالیست قرعه‌های یکسان را اجرا می‌کنند
کد خبر: 3861850
تاریخ انتشار : ۱۳ آذر ۱۳۹۸ - ۲۰:۴۴

تشویق‌های مکرر حضار در فینال رقابت‌های قرائت تحقیق/ قراء فینالیست قرعه‌های یکسان را اجرا می‌کنند

گروه مسابقات ــ رقابت‌های مرحله فینال رشته قرائت تحقیق آقایان در سی‌وچهارمین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان عصر امروز، 13 آذرماه با قرعه یکسان و قرنطینه قاریان فینالیست درحال برگزاری است.

به گزارش خبرنگار اعزامی ایکنا به شیراز، رقابت‌های مرحله فینال رشته قرائت تحقیق آقایان در سی‌وچهارمین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور عصر امروز، 13 آذرماه در دو سالن از تالارهای اجتماعات دانشگاه علوم پزشکی در حال برگزاری است.
این مرحله با قضاوت اساتید و قاریان بین‌المللی چون غلامرضا شاه‌میوه، مهدی دغاغله، سعید رحمانی و علی‌اکبر حشمتی همراه است و قاریان راه‌یافته شامل مهدی سعادتی‌کیا، سیدمحمد حسینی‌پور، محمدجواد برخورداری، امیرحسین حیدری، محمد‌رضا حقیقت‌فر، مهدی شایق، محمدمهدی کهکشان و یوسف جعفرزاده هستند. در این مرحله همه فینالیست‌ها در قرنطینه بودند تا اجرای رقبا و تذکر‌ داوران را نبینند و نشنوند. این در حالی است که همه متسابقین به اجرای قرعه‌ای واحد از آیات 55 تا 61 سوره مبارکه یونس می‌پردازند.
جذابیت این اجراها موجب شد که بانوان متسابق برای استماع به سالن مسابقات بیایند.

بر اساس آیین‌نامه جشنواره این دوره، 30 درصد از نمره کل متسابقان بر اساس اجرای مرحله مقدماتی محاسبه می‌شود که روز گذشته، 12 آذرماه برگزار شد و 70 درصد نمره کل بر اساس امتیاز مرحله فینال محاسبه می‌شود و بر همین اسا، برگزیده اول تا سوم رشته قرائت تحقیق مشخص می‌شود.
مهدی سعادتی‌کیا، دانشجوی رشته مدیریت فرهنگی از دانشگاه علمی ــ کاربردی و فینالیست این دوره در گفت‌وگو با ایکنا درباره سطح تلاوت‌ها، اظهار کرد: سطح کشوری و ملی بالاست و شرکت‌کنندگان از سطح تلاوت‌های خوبی برخوردار بودند و نظر هیئت داوران بر این بود که به فینال راه پیدا کنم.
این فینالیست با بیان اینکه روز گذشته امتیاز 85 را کسب کرده است، افزود: تذکر اساتید نیز در تلاوت روز گذشته‌ام در زمینه تجوید، وقف و ابتدا بود. قرعه امروز نیز بد نبود، اما به توانایی قاری بستگی دارد که بتواند از این قرعه از لحاظ وقف و ابتدا و صوت و لحنی و تجوید چگونه استفاده کند.
وی در پاسخ به این سؤالی درباره برنامه وی در صورت راه‌یابی به مسابقات بین‌المللی، گفت: قطعاً تمرین‌هایم را مستمراً و با برنامه‌ریزی بیشتر و دقیق‌تر و تحت نظارت اساتید انجام می‌دهم تا بتوانم تلاوت قابل قبولی ارائه کنم.
سعادتی کیا که از سنین کودکی و دوران ابتدایی متوجه استعداد خود در تلاوت قرآن شده و در محضر اساتید استان پرورش یافته است، تصریح کرد: از محضر اساتیدی چون عزت‌الله گوشه‌ای، حسن رضا مرادی، سیدعباس پور‌هاشمیان، محسن یاراحمدی در لرستان و در خارج از استان از محضر اساتیدی چون احمد ابوالقاسمی، غلامرضا شاه‌میوه، علی‌اکبر حشمتی و... بهره‌مند شده‌ام.
وی درباره برگزاری مسابقات برای دانشجویان و سایر صنوف، اظهار کرد: روند برگزاری مسابقات را به این شکل نمی‌پسندم. اگر بتوانیم این روند را تغییر دهیم تا مردم از آن استفاده کنند، مناسب‌تر است. این مسابقات و جشنواره‌ها روند کلیشه‌ای دارد و بازدهی خاصی ندارد. اگر بتوانیم قرآن را به بطن و متن زندگی مردم ببریم، به گونه‌ای که مردم قاری را بپسندند، بهتر است.
یادآور می‌شود، این قاری در دوره‌های گذشته جشنواره نیز حضور داشته است و تا مرحله فینال پیشرفته است، اما از مرحله بین‌المللی باز مانده است.
آیین اختتامیه سی‌وچهارمین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان دانشگاهیان کشور، پنج‌شنبه، ۱۴ آذرماه در حرم حضرت احمد ابن موسی(ع) با حضور مدیران ارشد همه دستگاه‌های دانشگاهی برگزار خواهد شد. همچنین آقایان برگزیده رشته قرائت تحقیق و حفظ کل به هفتمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن دانشجویان مسلمان که از سوی سازمان قرآنی دانشگاهیان وابسته به جهاددانشگاهی هر دوسال یکبار برگزار می‌شود، راه پیدا می‌کنند.

انتهای پیام
captcha